Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Örülök a barátaim sikerének, de ha már jobbak nálam abban ami nekem is fontos az már zavar. Ha valami olyanban jobban ami nekem nem számít, nem fontos, akkor persze örülök a sikerüknek. Baj hogy ilyen vagyok?2021. márc. 12. 20:14
1/5 anonim válasza:
Nekem is voltak már hasonló érzéseim sajna :( ilyenkor nem is az van, hogy irigy vagy, vagy akármi negatív. Szerintem csak nem akarja elhinni az ember azt, hogy pont a barátja sikeresebb abban, ami neki fontos, és fél, hogy nem fog felérni hozzá. Pedig ezt nem így kellene megközelíteni.
Ezzel nem tudunk mit tenni, de emiatt ne is utáld magad, ez elég gyakori érzés szerintem.
2/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, ez nem baj. Sok ember ilyen (többek között én is) és ez csak féltékenység azt kész. Emberek vagyunk, nem?😉😉😉
3/5 anonim válasza:
A féltékenység abból a félelemből fakadhat, hogy valaki miatt elveszítünk valamit. Egy esélyt, egy lehetőséget, egy személyt, satöbbi. Ezt az érzést nem feltétlenül a rosszakhoz kell sorolni, hiszen jóra lehet fordítani, például azáltal, hogy motivációt, inspirációt merítünk belőle. Persze, ezt könnyű mondani, de a gyakorlatban mindig nehezebb. Tehát nincs vele semmi baj ha így érzel ez sokaknál így szokott lenni , nálam is . Csak fontos, hogy ez ne nöjön túl rajtunk.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszii, most megnyugtattatok 😅
2021. márc. 13. 18:26
5/5 anonim válasza:
Meg is nyugodhatsz,ők is így vannak veled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!