A szülők hibája, hogy egyre több az inkompetens férfi/incel?
Utóbbi időben? Negyven vagyok, általános iskolában sok osztálytársam volt, akik tévén nőttek fel.
Azt hiszem a régi Indexen volt egy jó átfogó cikk a jelenségről amúgy, mármint az incelekről.
2
Nem olyat, mint amilyet kaptam, mert figyelek a hiábikra, illetve tanulok belőlük. Ennyi.
Az okos emberek ezt csinálják. Belőlük van kevesebb. Rengeteg a buta ember. Sokan tipikusan a szülői mintát viszik tovább, sajnos tudat alatt nem is tudják, hogy milyen rossz mintát istenítenek.
4
Ettől függetlenül ott a hiba lehetősége, pont ezért sem szeretnék gyereket.
Nem csak a szülőké. Okos ember megfigyel, változtat. Az incelek nagyrésze életképtelen inkompetns idióta is, aki az élet minden területén sikertelen, nem csak a nőknél, és akivel két értelmes szót nem lehet váltani. Ez már nem a szülők hibája, hanem az egyéné.
Persze a papucs apuci, és az "anyuci pici babája" nem segít sokat egy gyerek érzelmi intelligenciáján, és kapcsolatokhoz, nőkhöz való hozzáállásán. De jobb esetben csak 40 éves koráig otthon lakó nagy gyerek marad. Rosszabb esetben, mikor az egyén maga roha*t buta is, akkor simán kialakulhat benne a nőgyűlölőség.
Jelentettem a kérdést.
Remélhetőleg a következőnél már kivágnak innen.
Jobb dolgod nincs, te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!