Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon buta vagyok és elsírom...

Nagyon buta vagyok és elsírom magam a saját műveletlenségemen?

Figyelt kérdés

Rájöttem néhány hónapja, hogy olyan sötét vagyok mint az éjszaka. Olyan szinten műveletlen vagyok hogy az elképesztő. EZ NEM VICC!

Nem önbizalomhiány, hanem egy tény. Nem kezdem el leírni, hogy mennyire alap dolgokat nem tudtam eddig és nem tudok még jelenleg sem, mert sírnék rajta, ti pedig csak kinevetnétek. Ez olyan lehangoló. Hülyébb vagyok mint az emberek nagy része. Így soha nem leszek normális. A hozzám hasonlókon röhögnek a Youtubeon.

Szerintem szellemi fogyatékos is vagyok, mert nagyon nehezen fogok fel másoknak alapnak tűnő dolgokat is. Könnyen felejtek, ezért is vagyok hülye mint a s*gg.

Más is van ezzel így?

2021. márc. 19. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

9. Ilyen velem is volt. Én ezért nem tudok olyanokon nevetni, amikor megállítják az utca emberét, hogy és kérdezgetik alap dolgokról, mert elképzelem, hogy velem is megtörténhet és én még hülyébb lennék.

"Konkrétan rákerestem múltkor a március 15-re, hogy nehogy esetleg felszólítson a történelem tanárom, és égjek." De utánanéztél. Más meg le sem szarja.

2021. márc. 19. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

Én mindig azt hittem brutal okos vagyok, aztán ha visszatekintek pár évet, feltűnik mennyivel műveltebb és tapasztaltabb vagyok, mint akkor. Annyi a titka, hogy tanulj, informálódj, olvass sokat. Én mondjuk szomjazom a tudást, nagyon szeretek tanulni.

Ezenkívül hidd el, vannak butább emberek tőled.

2021. márc. 19. 22:08
 13/13 anonim válasza:
Ne ortorozd magad, teljesen felesleges. Az emberek agya nem egy lexikon, képtelenség olyan adatokat és infókat tárolni, amit egyáltalán nem használsz. Van aki a művészetekben jó, mások a számolásban, mert minden nap foglalkoznak vele. Beállítottság kérdése is, kit mi fog meg igazán. Ha a napi, téged érintő dolgokkal tisztában vagy, és jók a kapcsolataid is, szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagy, senki nem fogja megkérdezni, hogy 1765-ben mi történt Japánban, meg amúgy is kit érdekel. Szerintem ha a munkához, családhoz, mindennapokhoz hozzátartozó infókkal tisztában vagy, az teljesen oké. Bár volt olyan ismerősöm, aki szexelt mint a nyulak, de amikor arról volt szó, hogy lehet terhes, fogalma sem volt, hogy lesz egy gyerek... Azért ez már súlyos szerintem. Ha ennyire sötét nem vagy, akkor minden rendben.
2021. jún. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!