Mit csináljak? Ghostingoltak...
1 hónapja randizok egy lánnyal. Irtó kedves, szép, és aranyos. Ápolónak tanul. Már tervezgettük a közös jövőt, amit ő hozott fel. Erre Reggel óta nem ír vissza. Azelőtt mindig visszaírt pár órán belül, akármi is volt. Ma is még az első üzenetem látta, de nem reagált rá semmit. Azóta 4 üzenetet küldtem neki de már meg se nézte őket.
Hogyan tovább? Próbáltam hívni, nem veszi fel.
Azthittem ő más... A szívem szakad szét megint...
Azt mondta, hogy ez után az "akcióm" után már nem tud rám többé férfiként tekinteni. És hogy eddig felnézett rám, de most nagyon leépítettem magam a szemében ezzel a gyerekes viselkedésemmel.
Hát, azt kell mondjam, hogy sajnos igaza van. Lehet beszélek majd pszichológussal, mert nem tudom, hogy mitől jött rám ilyen hiszti roham. Nagyon haragszok magamra.
De még azt hozzá kell tennem, hogy elég unfair ez az egész kapcsolatosdi. Mikor a barátnőm volt a padlón, akkor mindig megértő voltam vele, és türelmes. Vagy ha netán ő b*lfaszoskodott (Elég sok ilyen volt), akkor segítettem neki, és utána is ugyanúgy szerettem. Vagy ha ő szúrt el valamit, akkor is ott voltam neki. Viszont ha én egyszer hibázok, akkor már egyből vége, keményen megfizetem az árát. És nincs visszaút. Ezt így nem tartom igazságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!