Mit csináljak? Ghostingoltak...
1 hónapja randizok egy lánnyal. Irtó kedves, szép, és aranyos. Ápolónak tanul. Már tervezgettük a közös jövőt, amit ő hozott fel. Erre Reggel óta nem ír vissza. Azelőtt mindig visszaírt pár órán belül, akármi is volt. Ma is még az első üzenetem látta, de nem reagált rá semmit. Azóta 4 üzenetet küldtem neki de már meg se nézte őket.
Hogyan tovább? Próbáltam hívni, nem veszi fel.
Azthittem ő más... A szívem szakad szét megint...
Hát ezt elb*sztam...
A számból vetted ki a szót...
Te egy hatalmas balek vagy :D NE zaklasd! Ez mar zaklatas! ha 1 üzenetet irtal neki, és nem reagalt akk ha nem oylana téma stb max megkérdezheted h minden oké jol vagy? ha ezt is latja d enem ir akk nem ekll meg 3-4 üzit irni mert ez kiba**ott idegesito tud lenni... és ah a kapscolatotokban is iylen panscer feltekenykedo vagy h nem ir de te mar uzikkel bombazod... kulonben sem tartozik neked (idiota baleknak) magyarazattal, lehet rad unt és talat valaki jobbat érdekesebbet naald, aki nem kuldd neki 4 uzit, hanem csak egyet!
Hagyj neki nagyobb teret ennyile ne folytsd mega kerdeseiddel és igen egy hisztis pcs vagy... ha te barmi is van visszairsz annak kai fontos oylan unalmas szr életed van.... meg egy két iylen és tényleg szakitani fog, nyugi acsajok nem birjak az iylen hisztis azonnal irj vissza foyltos pasikat... ez a kapscoalt nem scak rolad szol... remélem talál nalad jobb pasit és egy életre megtanulod, hogy hogyna kell vsielkedni egy kapcsolatban! El ne felejtsetek lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!