Kétbalkezesként akkumulátort megpróbáljam beszerelni?
Nézd meg hogy csinálja a dolgot, ha másnam videózd is le. Tényleg nem nagy dolog az egész. Én is eléggé szerencsétlen tudok lenni néha. Ha van rá lehetőség az se biztos, hogy ki kell venni. Nálunk a kocsinál van konnektor, szóval csak úgy simán felrakjuk töltőre, nem vesszük ki. Csak a fedelet vesszük le róla. Azt meg bárki vissza rakja.
Kivenni amiatt is rossz, mert akkor a rádiónk is veszíti a beállításait. Így meg semmivel semmi probléma nincs.
Bocsáss meg, de én itt nem az akkuban látom a javítani valót, hanem a hozzáállásban. Megpróbáltátok már felderíteni az ún. ügyetlenséged okát? Alvás, vitamin, vízhiány? Egy kis mozgás a friss levegőn sem árt.
Ha elbírod az akkut akkor be is tudod szerelni.
Cipelni a nehezebb.
Mindig a pozitív/ piros pólust kösd be először.
#8 4 bukás után és majdnem 2 év intenzív vezetés tanulás után lett meg. Igen, ha vezetek egy nap akár lefulladok 10 alkalommal is. Meg egyszer összekevertem zebránál a gázt a fékkel, meg egyszer 70-ről satuztam 0-ra, majdnem belémjöttek. De már szerencsére nem csinálok iyleneket. Meg a vezetési adrenalin is kordában tart, nagyon sokszor sajnos az van (nem vezetésnél) hogy akaratmo ellenére mozog a kezem vagy lábam, másik irányba megy a kezem mint ahova akarom, stb.
#7 Vitamin zéró amit beviszek, aludni 6 vagy 12 órákat szoktam, attól függ hétköznap vagy hétvége van. Napi mozgásom kb 10 perc friss levegős séta. Elbírni tlaán elbírom, bár 10 kilónál már meghalok, ha meg kell emelni.
9 én futással kezdtem. A legjobban, leggyorsabban hoz formába. Az első héten, két hétben taknyom, nyálam folyt, köhögtem, krákogtam. A szívem kiugrott a mellkasomból, a pulzusomtól lüktetett a homlokom. Kettő, három naponta futottam amennyit bírtam. Az első hónapban már elmúlt ez a sok kellemetlenség. És igen, megérte. Sokkal jobb lett a közérzetem, a koordinációm, állóképességem.
Olvasatlanul azért ne kezdj neki, kell egy jó cipő és sok víz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!