Éreztél már úgy, hogy annyira kiábrándultál az emberekből, meg a társadalomból, hogy legszívesebben örök időkig egy lakatlan szigeten, vagy egy barlangban élnél, élethosszig tartó magányban ?
Figyelt kérdés
Képes lennél erre ? Ha elgondolkoztál, de mégsem teszed meg, mi tart vissza ?2021. márc. 18. 20:36
21/22 anonim válasza:
Pszichológus, pszichiáter felkeresése lenne a legmegfelelőbb. A depresszió az betegség, úgy mint egy influenza. Ki lehet kezelni. Öngyilkosságok 90+%-a a nem kezelt depresszió miatt következik be. Az agyat is egyébként ugyanúgy lehet fejleszteni, mint az izmokat. Kitartónak kell lenni. Ebben segít szakember. Rávezet egy útra, viszont azt neked kell folytatnod. Mindenki magán tud segíteni, nem pedig mástól kell várni a segítséget. Én is jártam szakemberhez, nem szégyellem. Engem is már bántalmaztak, homi is vagyok mellette, mégis túléltem. Ez van. Az idő mindent meggyógyít. Kezdj el pl sportolni. Az is boldogság hormont termel. Akár otthoni edzéssel. Kitartónak kell lenni, még akkor is, ha sokszor nehéz. Ja és lehet menni más országba is. Nyugaton azért nincs már ilyen alpáriság, mint nálunk. (mindig vannak kivételek) Viszont akkor meg nyelveket tessék tanulni. Ingyen nem jár senkinek boldogság.
22/22 anonim válasza:
Az könnyen lehet, hogy a szervezeted benyújtja a számlát előbb - utóbb, erre vigyázz.
" Mint a pislákoló mécses lángja "
Írj verseket , novellákat,kérdező. Használd ki a sebezhetőséget, lelkiséget, érzékenységet, drámaiságot, ami benned lakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!