Éreztél már úgy, hogy annyira kiábrándultál az emberekből, meg a társadalomból, hogy legszívesebben örök időkig egy lakatlan szigeten, vagy egy barlangban élnél, élethosszig tartó magányban ?
Ez még mindig nem sok.
Írd ki magadbol, utána könnyebb lesz kicsit.
14: Nem szeretném a teljes sztorit elmondani, de családi problémák, családtag elvesztése, barátaim elvesztése, megalázottság, iskolai bántások és bántalmazások- dióhéjban.
Hajlamos vagyok az alapján értékelni önmagamat, amit másoktól kaptam. És sokkal több rosszat kaptam az emberektől, mint jót. Ily módon nagyon siralmas az összkép.
Súlyos esetben ha ezek a lelki problémák halmozódnak, abba akár bele is őrülhet az ember, így megvédve őt a további lelki fájdalmaktól.
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy ez lehet a vége, azért az emberi psziché nem bírja a folyamatos, megállás nélküli terhelést.
Fizikai tünetei is lesznek előbb-utóbb, lehet lebénulok, agyvérzést, vagy szívinfarktust kapok, vagy csak simán bedugnak engem a gyogyóba leszíjazva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!