Az öngyilkos emberek miért nem ajánlják fel szerveiket mások számára?

#9 De pont ezaz, hogy azzal segíted a másikat, hogy nem kavarsz be a szervezetébe.
Nem normális ez a fajta szervátültetgetés, ami manapság megy.

Én nem akarok öngyilkos lenni szívem, csak képes vagyok másképp tekintetni a dolgokra, mint az átlag.
Aki nem tudja elfogadni, hogy születik, él és meghal, azzal én nem tudok mit kezdeni.
Egy szervátültetés olyan drasztikus energetikai bonyodalmakat indít be a szervezetben, hogy nem ritka az sem, ha a szervezet képtelen befogadni egy IDEGEN szervet, és meghal az illető.
De aki csak 3 D-ben gondolkozik, bár úgy látom, te úgy sem, annak én vagyok a hülye.
Pontozz csak le, engem majd kárpótol másképp az élet. Minden jót.

A DNS-ben van kódolva minden.:)
Mondanám, hogy járj utána, de neked ez nagy falat lenne kis sík agyúm.
17
Es mi a te vegzettseged?

Vegyész vagyok. Én írtam,aki mélységesen ellenzi a szervátültetést.
Ne aggódj, voltak idők, mikor ott tolongtam véradásnál, de aztán rájöttem, hogy ezzel ártok a másiknak.
De egy dologban tényleg tévedtem. Mindenkinek meg kell adni a jogot, hogy döntsön. Ha valakinek más szerve vagy vére kell, akkor hajrá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!