Nők ,hölgye ti vélemenyetekre vagyok kiváncsi mi az első benyomás ha megláttok ilyen csajt??
Amúgy nem értem miért válaszolgatunk neki. :D
Remélem amúgy csak trollkodik, mert ha nem, akkor komoly bajok vannak.
Hogyan tudod megszerezni?
Jó kinézettel és sok pénzzel. Ilyen elkorcsosult nőknek csak ezek a dolgok számítanak,semmi más. Ha nem nézel ki jól ráadásul csóró is vagy kb. kinevetnek és elküldenek a fa.... ha kezdeményezel náluk.
Mára ez a gumibaba kinézet és a sok tetovás divat lett a nőknél,vagyis akinek van plasztikára pénze. Nekem ilyen nő csak szexre kellene,semmi másra.
Amúgy az ilyen gumibabákat én csak sajnálni tudom,nevetséges ahogy némelyik kinéz, a viselkedésükről inkább ne is beszéljünk.
Van egy közeli rokonom aki így néz ki, amúgy buta nagyon szegény. Azt mondja azért plasztikáztatta magát mert úgy akar kinézni mint az egyik dubajos "celeb". Ha látom őt az első gondolatom mindig az,hogy nagyon szánalmas vagy. Amúgy úgy vagyok vele,hogy köszönök neki és ha valamit kérdez arra válaszolok,de addig a jó amíg nem látom őt vagy nem kell vele egy társaságba lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!