Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi kell, hogy egy számítógépfü...

Mi kell, hogy egy számítógépfüggő 40 éves ember, aki már kb 15 éves korától rá van függve a gépre, le tudjon szokni? Egy új párkapcsolat meg tudja szerintetek változtatni?

Figyelt kérdés
Mennyi az esélye ennek, ha ő is akarja a változást? Tapasztalatok?

2021. márc. 16. 22:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyire komoly, a mi tanácsaink sz.rt se érnek. Fejezd ki Önmagad felé azt, hogy készen állsz megváltozni, úgy, hogy szakemberhez fordulsz.
2021. márc. 16. 22:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #1-es, Age of Sail, Close Combat, Heroes of Might and Magic, Lords of the Realm - csak néhány játék, amik 25 évesek és amikkel elkezdődtek a pc játékok felemelkedése.

Sokunk gyerekkorát tette ez ki és ezekkel nőtt fel.

Egyébként ez függőség kérdező, szóval pszichológus.

2021. márc. 16. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Őszintén én nem adnék ennek sok esélyt. A környezetemben négy olyan pár is volt már akinek emiatt ment tönkre a kapcsolata, pedig ott azért nem is volt szó ilyen több évtizedes függésről. Egy ideig lehet hogy alábbhagy a játék vagy csak simán a másik fél gondolja úgy, hogy nem olyan rossz a helyzet, de hosszútávon szerintem ennek csak rossz vége lehet. A közös hobbikat, ebédeket, normális ünnepléseket, sőt, még sok esetben a nyaralásokat is el lehet felejteni. Persze nem mondom, biztos vannak csodák meg ellenpéldák, de én eddig csak negatív esetekkel találkoztam.
2021. márc. 16. 22:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Hosszútávú változáshoz kevés lenne az elhatározás szerintetek?
2021. márc. 16. 22:32
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
14 a tapasztalat azt mutatja, hogy sokkal, de sokkal jobbak az esélyeid szakemberrel!
2021. márc. 16. 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Egy ipari méretű áramszünet kell a leszokáshoz.
2021. márc. 17. 06:53
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Ne költsön játékokra és 2naponta 1szer dugja ki a gépet a konektorból és töltsön a szabadban 1 kis időt.
2021. márc. 17. 07:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Meditáljin naponta négyszer fél órát.
2021. márc. 17. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a párkapcsolattal kéne kezdeni, először el kéne indulni a függőségről való leszokás útján... Lehet nem fog az olyan könnyen menni és a kapcsolat is rámenne. Ha már ott tart valaki, hogy simán el van nélküle néhány napig, akkor már jöhet a kapcsolat is.
2021. márc. 18. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Az kell, hogy ő maga akarja - és akkor párkapcsolat nélkül is fog neki menni. Aki azt mondja, hogy ha lesz párkapcsolatom, az fog segíteni, az csak nőt akar, és ezzel takarózik, de egy olcsó kifogás. Ha meg úgy érzi, magától nem megy, akkor pszichológus / pszichiáter.
2021. márc. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!