Gyakorifüggőség leépítése?
Figyelt kérdés
Két éve súlyos függő vagyok, változtatni akarok. Holnap lesz az első nap. Ha csak egy napig is, de kibírom. Ti csináltatok ilyet?2021. márc. 16. 20:12
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy bírtad?
Én ha stresszes vagyok, akkor mindig ide jövök megnyugodni. Biztos lesznek elvonási tüneteim.
2021. márc. 16. 20:17
3/11 anonim válasza:
Es miert szeretnel leszokni? Ertelmes idotoltes ez, legalabbis jobb a legtobb drognal.
4/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint te.
Eleinte hiányzott, de aztán belenyugodtam.Azóta is tartok hosszabb szüneteket.
Relaxálok,meditálok,minden héten egy délután vagy délelőtt egyedül.
5/11 A kérdező kommentje:
Mert túl sok időt vagyok itt a tanulás rovására. :(
2021. márc. 16. 20:26
6/11 anonim válasza:
Az elért célt éld át, gondolj arra, milyen sokat javultál te és az eredményeid, már most ebben a pillanatban!
7/11 anonim válasza:
Annyira szégyelltem magam, hogy nem. Jöttem fel egy hónapig. De megint itt vagyok. Idén kezdtem a függést
8/11 A kérdező kommentje:
Én is megint itt vagyok :( nem bírtam ki.
2021. márc. 23. 00:25
10/11 anonim válasza:
Szuntesd mega fiókot. Változtasd meg a jelszót (wordbe random betuket beirsz, majd átmásolod) a wirdot kitörlöd. Anno a farmról úgy jottem le, hogy odaadtam a fórumon a jelszavamat. Aztán írtam a csavonak, hogy változtassa is meg, mert feljarok kapálni. :)
Nem leepiteni kell, hanem kizarni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!