Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít a csámcsog...

Csak engem idegesít a csámcsogás meg a cuppantások (csók) ?

Figyelt kérdés
Ezektől fel tudnék robbanni!

2021. márc. 16. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van mikor zavar van mikor nem
2021. márc. 16. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Még a szívembe is hasogat, amikor anyám eszik. Ilyenkor gyorsan fülhallgató, és mindegy hogy milyen zene csak hangos legyen! De lehet hogy velem van a baj! A cuppanásokról nem is beszélek. Kínhalál számomra.
2021. márc. 16. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
A csámcsogástól én is a falat kaparom, undorító dolognak tartom. Viszont a csókolózással nincsen bajom, ameddig nem lesz túl hosszú, és lehetőleg nem előttem történik. Nyilván ha én csókolózok az nem zavar :D
2021. márc. 16. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Most evésről vagy csókolózásról van szó?

Előbbinél gusztustalan, utóbbinál a nyilvánosság előtt nem kéne előjátékozni (mert amelyik csók ilyen hanghatásokkal jár, az már nem az utcára való), egyébként ha egy pár szereti egymást, abban nincs semmi rossz.

2021. márc. 16. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mizofónia.

Már láttam a kérdéseid. Nekem is az van, huszas éveimben nagyon enyhe volt, lassan negyven leszek és rosszabbodott.

Rengeteget tömegközlekedtem egy időben, napi szinten édelegtek mellettem cuppogó párok. Ez a külvilágnak szól. Amúgy itt hiába fogod magyarázni, nagyrészt értetlenkedni fognak az emberek, vagy azt hiszik valami kifordult logika mentén, hogy féltékeny vagy más boldogságára.

Csámcsogás-cuppogás engem ezekkel meg lehet őrjíteni. Erősz szorongás miatt is lehet. A saját élettársam is egy rosszul sikrült "poén" után fogta fel, hogy ez belőlem nagyon rossz érzést vált ki, dühöt, stb.

Vannak speciális fülgdugók. Komolyan ajánlom ezek hordását, mert anyud nem fogja megérteni.

2021. márc. 16. 14:49
 6/7 A kérdező kommentje:
A többit nem én kérdeztem amúgy. Szóval ez betegség, így jobb megérteni. Köszi!
2021. márc. 16. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
47%
utálom én is, de megnyugtat a gondolat, hogy nem sokáig tart a zománc... akarom mondani a románc náluk sem...
2021. márc. 16. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!