Csak engem idegesít a csámcsogás meg a cuppantások (csók) ?
Most evésről vagy csókolózásról van szó?
Előbbinél gusztustalan, utóbbinál a nyilvánosság előtt nem kéne előjátékozni (mert amelyik csók ilyen hanghatásokkal jár, az már nem az utcára való), egyébként ha egy pár szereti egymást, abban nincs semmi rossz.
Mizofónia.
Már láttam a kérdéseid. Nekem is az van, huszas éveimben nagyon enyhe volt, lassan negyven leszek és rosszabbodott.
Rengeteget tömegközlekedtem egy időben, napi szinten édelegtek mellettem cuppogó párok. Ez a külvilágnak szól. Amúgy itt hiába fogod magyarázni, nagyrészt értetlenkedni fognak az emberek, vagy azt hiszik valami kifordult logika mentén, hogy féltékeny vagy más boldogságára.
Csámcsogás-cuppogás engem ezekkel meg lehet őrjíteni. Erősz szorongás miatt is lehet. A saját élettársam is egy rosszul sikrült "poén" után fogta fel, hogy ez belőlem nagyon rossz érzést vált ki, dühöt, stb.
Vannak speciális fülgdugók. Komolyan ajánlom ezek hordását, mert anyud nem fogja megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!