A önfeledt csámcsogás hangos evés az önbizalom, vagy a bunkó-tirpákság jele?
Tehát önbizalom, mert ő így eszik kész ha szólnának neki sem érdekelné. Kit érdekel mit gondol a másik.
Vagy
Ez volt neki a szociális minta, ezt látta ez a természetes.
Vagy
Bunkóság és visszataszító
?
Nyitott szájjal köröz a nyelve mint a tehénnek, plaaty plaaty állkapcsa is mintha kérődzne.
A másik az pedig a ropogtatás, hogy úgy ropogtat vki vmit pl gabonapelyhet a foga alatt mint a ló az abrakot, bezeng a ház.
Tegnap néztem a belevalóvilágot, és a vv fru elég csúnyán ette a pizzát, ez is az oka a kérdés indíttatásának.
Tele vagyok önbizalommal, de a prosztóságnak ehhez semmi köze.
Ezen elv mentén oda sz*rsz, ahova akarsz, ott fekszel le aludni, ahol akarsz, stb.? Az etikett és a normák figyelmen kívül hagyása teljesen független az önbizalomtól.
Legalábbis nem hiszem, hogy például az üzleti vacsorára öltönyben érkező, kulturált milliárdosok önbizalomhiánnyal küzdenének.
"vv fru elég csúnyán ette a pizzát"
XD
13:50-től 15:00 percig megtekinthető az ominózus esemény
itt talán még a rop rop nem is zavaró csak az a plety plety nyitott szájjal
Egyértelműen a bunkóságé.
Életemben nem találkoztam még kicsit is intelligens emberrel, aki megengedte volna magának, hogy úgy habzsoljon, mint egy disznó. Pláne más emberek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!