Nagyon zavar apám csamcsogasa evés közben. Hogy ertessem meg vele hogy egyen kulturáltan?
Figyelt kérdés
Egyre jobban zavar, már kerülöm a közös eveseket, mert nem csukott szajjal eszik, hanem minden egyes ragasnal kinyitja a száját és forgatja a kaját benne. Raszoltam nem egyszer, de. még őnsertodik meg és annal jobban csinalja. Mit tegyek??? Az oruletbe kerget mar.2020. szept. 17. 15:50
1/9 anonim válasza:
Fordulj el, vagy ne egyél vele. Ennél soha ne legyen nagyobb gondod az életben.
2/9 anonim válasza:
Szerintem teljes mértékben kerüld a közös evéseket, és ha megkérdezi miért, mondd hogy neked ehhez nincs gusztusod. Vagy változtat, vagy beletörődik. Minden jogod megvan rá hogy undorodj valamitől, és el akard kerülni, ebbe nem köthet bele.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak minden vasarnap naluk van ebed. Hogyan keruljem el? Ha soha nem megyek akkor meg en leszek a szemét...
2020. szept. 17. 15:58
4/9 anonim válasza:
Heti egy alkalmat szerintem bőven kilehet bírni.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Basszus ugyan így érzem én is!!!
2020. szept. 17. 16:20
7/9 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, akkor miért nem a saját lakásodban/konyhádban étkezel?
8/9 anonim válasza:
Ismerős a helyzet: max. annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy téged ez zavar, és hogy ő egyáltalán észreveszi-e ezt magán?
Min lehetne változtatni? ki mit tenne azért meg, hogy jobb legyen a helyzet?
9/9 anonim válasza:
Vidd be a te kajádat egy másik szobába és ott egyél. Hiába van náluk, csak van más szoba. Pl egyél a konyhában.
Ha te leszel a szemét, mert nem bírod ezt ki, akkor mi van? Megáll a világ ha egy primitív ember szemétnek tart? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!