Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A járvány szkeptikusok most...

A járvány szkeptikusok most miért nem posztolják a KSH adatait, amikor látszik, hogy 10 ezerrel többen haltak meg 2020ban, mint 2019ben?

Figyelt kérdés

Amíg korlátozások voltak addig a szkeptikus emberek állandóan osztogatták a KSH adatait hogy kevesebben haltak meg, hol van itt járvány?..

Most már ezekben a face csoportokban már nem osztogatják ezeket az adatokat mikor kijött hogy összességében azért 10 ezerrel többen haltak meg most 2020ban...

[link]

2021. márc. 16. 12:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

baszki, ez nagyon szomorú. sajnálom

2021. márc. 16. 12:52
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

Az összesített halálozási ráta egyáltalán nem emelkedett a tavalyihoz vagy a tavalyelőttihez képest.

Nem vagyok vírustagadó, de ami itt megy az már józan paraszti ésszel felfoghatatlan.

Egy kicsit gondolkodni kellene és az ember rájönne, hogy nem minden igaz, amit olvas/lát a híradóban

2021. márc. 16. 13:02
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Én nem is igazán járványszkeptikus vagyok, hanem korlátozás ellenes. Bár ezt a játványt is inkább az influenzához hasonlítanám. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz majd, amikor meglesznek a halálozási adatok a teljes 2020-as évre.

Érdekes módon nem győzött meg a statisztika. A tavalyi évben a "járvány" miatt más betegségekkel nem foglalkoztak, nem látták el, nem vizsgálták ki, ezért sokan meghalhattak így. Pl a hagyományos influenzánál nincsenek korlátozások, hagyjuk terjedni a maga útján, így néhány héten belül eltűnik. Most ezt valamiért próbálják megállítani, csak az a probléma, hogy ezzel erősödik(mutálódik) és közben azért szedi az áldozatait.

Azt nem gondolom, hogy nincs vírus, meg hogy senkire nem veszélyes, de hogy ezért mindenkit bezárni teljesen felesleges és kifejezetten káros, abban biztos vagyok.

2021. márc. 16. 13:05
 14/28 A kérdező kommentje:

12.

A 129 ezer nem több mint a 139 ezer?

2021. márc. 16. 13:07
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

#13 Na igen.

Minél jobban korlátoznak, annál lassabban megy végig a vírus mindenkin és annál több ideje lesz mutálódni.

Egyébként pedig eléggé felháborító, hogy egy járványt is politikai célokra használnak fel.

2021. márc. 16. 13:08
 16/28 A kérdező kommentje:

13. Szigorú korlátozások mellett a pszichiáter barátom nem bír a covidodokkal annyi van a pszichiátria osztályon ugyanis a pszichiátriából is kénytelenek covid osztályt csinálni.. most gondoljuk el mi lenne ha nem lennének korlátozások..

Egy dolog tény jóval inkább szorul kórházi kezelésre a covid mint az i

2021. márc. 16. 13:11
 17/28 anonim ***** válasza:
53%

#1-es, én pedig itt leírom, hogy én vagyok a télapó. Mivel az irományom interneten olvasható, ezért biztos, hogy igaz.

Ja és idén csak virgácsot kapsz tőlem, mert rossz voltál.

2021. márc. 16. 13:17
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

13-as vagyok.

Azt elhiszem, hogy a covidosok közül többen kerülnek kórházba. Nem tudom mennyi ebből a valós eset, el tudom képzelni, hogy vannak akik azért mennek, mert megy a folyamatos ijesztegetés. De maradjunk annál, hogy többet kell kezelni. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha nem lett volna a felhajtás, akkor a vírusok általános viselkedése alapján már vége lenne az egésznek. Meg a korlátozásokkal annyira jelentéktelen eredmény érhető el, hogy számokkal ki sem lehet fejezni. Kifejezetten a veszélyeztetettekre kellene összpontosítani, nem félmegoldásokkal tönkretenni a gazdaságot.

2021. márc. 16. 13:45
 19/28 A kérdező kommentje:

Meg a korlátozásokkal annyira jelentéktelen eredmény érhető el, hogy számokkal ki sem lehet fejezni.

Ok elhiszem hogy ilyen hogy közterületi maszkhasználat meg éjszakai kijárási tilalom jelentéktelen.. de ne mondja senki hogy egy tömött színház meg tömött mozi vagy szórakozóhelyen nem tud úgy feldúsulni meg egy járvány hullámot robbanást indítani hogy hirtelen nagyon sok fertőzött lesz és emiatt annyi kórházi ápolt lesz hogy összedöl az amúgy is gyenge eü rendszer

Ez járvány matematika és hálózat elmélet amit sok ember nem tud felfogni.. mert érettségizett 30 éve matekból..

2021. márc. 16. 13:57
 20/28 anonim ***** válasza:
70%
Kb így gondolom én is. Utcai maszkhasználat, éjszakai kijárási tilalom hülyeség, színházak mozik, éttermek mondjuk fél kapacitással működhetnének. Ha értelmes intézkedések lennének, talán sokkal jobban betartaná mindenki, mert így nagyon hiteltelen ez az egész védekezés.
2021. márc. 16. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!