A környezetedben ki a "legéletlenebb kés a fiókban"?
4!
Csak egy példa a sok közül: azt hitte, hogy a Balaton mindenhol ugyanolyan mély. Mikor először belement (felnőttként ráadásul) meglepődött hogy ez egyre mélyebb lesz, ő azt hitte hogy olyan 1,8-annál sehol sem mélyebb.
Mikor még a szüleimmel laktam, a szomszéd idősebb házaspár volt. Alapvető fogalmakkal nem voltak tisztában, a néni pl. nem értette hogy ha kivették a méhét, akkor miért nem lehet már terhes, a bácsi meg minden konteót elhitt amit a piacon hallott.
Jelenleg nem igazán van tág környezetem így embereket tekintve, de talán az egyik lányismerősömet tudnám mondani. Tavaly úgy kellett lebeszélni róla hogy egy neten megismert random fiúhoz kiutazzon külföldre minden ismeretség és anyagi biztonság nélkül. Mert a srác azt mondta neki hogy menjen ki, lakhat nála meg egyébként is szép volt a fiú szeme a képen amit küldött neki. És egy 25 éves lányról beszélünk. Egyéb témákban is nagyon sötét szegény de ez volt a csúcs.
Felvidéki vagyok. Ugye Szlovákia Magyarország északi szomszédja. A szlovák térképen értelemszerűen lent vannak a magyar települések, ha Mo-t nézzük, akkor felette.
Felvidékiek lévén mindig magyar adókat nézünk, így magyar időjárás jelentést. Egyik idős rokonom 50 évig úgy nézte hány fok lesz, hogy Mo térképen a lenti településeket nézte ilyenkor a tv-ben, mert hogy lent vagyunk, igen, valóban - a szlovák térképen lent vagyunk, nem a magyaron, értitek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!