Memnyire fontos számodra, hogy kifejezd magad a környezetednek?
Mármint figyelemre vágysz? Feltűnésre gondolsz? Nagy nyilvánosság előtt tudatni mindenkivel hogy ki vagy te?
Nem értem teljesen a kérdést, de ha ilyen jellegű akkor én nekem egyáltalán nem fontos.
Érzelmileg és mentálisan teljesen rendben vagyok, kiegyensúlyozott. Feleségem odafigyel rám és én is rá. Nem tartom fontosnak hogy más mit gondol rólam, csak egészséges mértékben. Nincs megfelelési kényszerem sem figyelemhiányom, vagy kitűnni vágyásom, ebből adódóan a környezetemnek nem akarom kifejezni magam.
Erre gondoltál? :D Ha nem bocsi, de most kifejeztem magam "nyilvánosan" de mégis burkolatan. ( munkahelyemen felszoktam ugrani gyk-ra :D )
Semennyire.
Sőt jobban szeretem, ha nincs nagyon véleményük az embereknek rólam. Nem nézek ki jól, nem is vagyok túlzottan érdekes személyiség. Emellett sok dologról teljesen máshogy gondolkozom, mint az emberek 95%-a (gyerekvállalás, külföldi munka, anyagiak stb.), így nincs is értelme, hogy elítélhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!