Most miért nem tapsolunk 8 órakkor az eü dolgozóknak, amikor jóval több a beteg mint egy éve tavasszal?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 21:25
1/11 anonim válasza:
Szerintem az emberek már belefáradtak a képmutatásba. A legyél felelős állampolgár covid járvány idején divat lecsengett.
2/11 anonim válasza:
Mert 8kor már kijárási van.
Mert tapsból nem tudnak kenyeret venni vagy szabadidőhöz jutni.
Mert tavasszal ez még újdonság volt.
3/11 anonim válasza:
Júúúj de megmondta az egyes, egyetértek.
4/11 A kérdező kommentje:
3. igen nagyon jól megmondta... és sajnos nagyon jól jellemzi az embereket.. milyenek is..
2021. márc. 14. 21:46
5/11 anonim válasza:
Mi a fenének tapsikoljak másoknak, ha nekem nem tapsolnak sehonnan? Sose voltam home office-os, mindig be kellett járnom dolgozni full életveszélynek kitéve magam, nekem senki sem tapsolt.
6/11 anonim válasza:
#5 én most tapsoltam neked egyet, hogy jobban érezd magad
7/11 anonim válasza:
Egészségügyi vonalon fogok szeptemberbe tovább tanulni de bele képzelve magam a helyzetbe nem értem miért kellene nekünk tapsikolni.
Ez is egy munka amit el kell végezni. A buszsofőrnek sem tapsikol senki pedig az is ugyanúgy a munkáját végzi, ahogy az eü dolgozók.
8/11 anonim válasza:
Szerintem jobban örülnének annak, ha nem lenne annyi munkájukat semmibe vévő gyűlölködő barom vagy agyatlan radikális oltásellenes (most nem arra gondolok, hogy nem regisztrál valaki...). Akik olyanokat írkálnak mondjuk facebook-on, hogy minden orvos-ápoló gyilkos és hazug és akasztani kéne őket. Ismerős írt ilyet, de eü-s cikkek alatt rendszeresen találkozom hasonlóakkal.
9/11 anonim válasza:
Bár az egészségügyi dolgozóknak lenne milliós fizetésük és a kezdő orvosi bért kereső focistáknak tapsolnának este nyolckor az erkélyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!