Kötelességednek éreznéd a segítség nyújtást, ha látnád ahogy egy nőt bántalmaznak/zaklatnak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 22:20
11/14 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom, mit tehetnék 160 centis csajként. Rendőrt eddig egyszer hívtam, akkor, amikor egy haveromat épp véresre verte egy roma származású úriember, de mire kiértek, már rég véget ért a balhé. Jól hangzik, hogy ez mindenkinek állampolgári kötelezettsége, csak nem biztos, hogy a gyakorlatban valódi segítséget jelent.
12/14 anonim válasza:
Nem.Bántalmazhatják olyanért is,aminek nem tudom a hátterét.
13/14 anonim válasza:
Szeretnék segíteni, de nem hiszem hogy tudnék. Valószínüleg rendőrt hívnék (ha éppen akkornlenne nalam telefon, bár mostanság mindig van az embereknél), vagy ha nem tudnék rendőrt hívni akkor megpróbálnék egy járókelőtől segítséget kérni
14/14 anonim válasza:
Nem.
Hivja a feminacikat azok majd megvedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!