Hiszel abban hogy van a testi halál után lélek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 18:04
31/40 anonim válasza:
Nem valaszoltal a kerdesre, szoval ragugliztam.
32/40 anonim válasza:
31 a végkövetkeztetést rád bízom. De ha megfogadsz egy jó tanácsot, semmit se vegyél készpénznek.
34/40 anonim válasza:
Ez a tipikus szűk látókörűség: "amit nem lehet bizonyítani, az nincs"
Lehet hogy nem hiába nem lehet. Lehet hogy valami felsőbbrendű lény belénk kódólta, nem? Ezt hogy tudnád kizárni?
35/40 anonim válasza:
34
Amit nem tudunk kizárni, az automatikusan tényként kezelhető?
36/40 anonim válasza:
#35 nem. De akivel vitatkozott Steven, az váltig állította, hogy teljesen ki lehet zárni, hogy ilyen létezik. Az jobb?
37/40 anonim válasza:
Az én voltam. Nem vitatkoztunk, hanem vitáztunk, mégpedig értelmes keretek között. Van különbség.
Hol zártam ki a létezését? Bizonyítékokat kértem, amit nem kaptam, majd egyéb, ezzel kapcsolatos témákat vitattunk meg.
38/40 anonim válasza:
Aki hisz benne, az megosztaná velem, hogy mi volt a születése elött? :)
Amire emlékszik belőle, pont az lesz a halál után is.
39/40 anonim válasza:
38
Inkább az Ezotéria kategóriában kellene feltenned a kérdést, illetve ott biztos volt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!