Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik hosszabb ideje nem élnek párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ismertek is ilyet? Ők milyenek? Esetleg olyat, akinek még nem volt kapcsolata? Nem a 18-02-ös korosztálya gondolok, hanem afelett.
2021. márc. 11. 18:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen vagyok, nincs ebben semmi különös.
2021. márc. 11. 20:42
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

Van egy barátnőm, 26 éves, szűz.

Szeretem, mint barátot, de nem tudok rá más szót, minthogy sznob.

Felsőbbrendűnek érzi magát, hatalmas elvárásai vannak.

Ha valaki nincs minimum ugyanazon a szinten, mint ő (mesterdiploma, de az sem mindegy, milyen szakon végzett), kb 0-nak nézi az embert.

Esélyt sem ad az ilyen férfiaknak.

Jó ideje gőzerővel Tinderezik. Összejön neki 1-2 randi, de a férfiak miatt nincs folytatás, mert egyszerűen sugárzik róla, hogy fogalma sincs, hogy kell egy férfihoz viszonyulni akár testileg, akár lelkileg. A fejére van írva, hogy "NO"!

Én nem ítélem el emiatt és őszintén, már nem is sajnálom, mert magának okozta/okozza ezt.

Ő sem kevesebb attól, hogy nincs párja, de már görcsösen szeretne, mégsem látja be, hogy kicsit magában kellene rendet tennie.

2021. márc. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!