Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Huszas éveiben járó fiúk,...

Huszas éveiben járó fiúk, nektek is volt olyan, hogy egy hosszabb ideig nem volt kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, nemrég fejeztem be a sulit, egyetem alatt volt barátnőm, nem is egy és elég csinosak is voltak. Viszont amikor vége lett a sulinak már nem volt meg mert szakítottunk.

Azóta dolgozok, nincs annyi kapcsolatom lányokkal. Társasági életem is jónak mondható, habár a Covid miatt az utóbbi kb fél évben ügye ki sem nagyon lehet menni..Eléggé lehozó tud lenni, hogy 1 éve nincs senkim. Lehet kicsit lejjebb kell adni az igényeimet vagy csak nincs szerencsém.

Nektek is volt olyan időszak amikor akár 1-1,5 évig nem volt semmi?

2020. nov. 21. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Egyetemen könnyebben talál magának párt az ember, korban is hozzáillő, illetve azonos érdeklődési körük van, valamilyen szempontból több bennük a közös.

Ha kijössz az iskola falai közül, a "mindenféle" ember vesz kőrül (ebben semmi pejoratív nincs) és maga az ismerkedés is nehezebb lesz. Míg egyetemen adott a hely, adottak az alkalmak, mint bulik, közös órák, bármi, ahol tudsz ismerkedni, addig az "utcán" nincs ez meg. Szerintem ez teljesen normális, hogy most kevesebb barátnőd van, vagy huzamosabb ideig nincs is, az meg, hogy ebben a vírusos ne menj sehova nincs semmi nyitva helyzetben nem is lesz, szerintem ez is teljesen normális, bármennyire is rossz lehet.

Amúgy bocsi, nem fiú vagyok, bár szerintem már másfél éve nincs senkim, de ennek a kérdésnek az elolvasásáig eszembe sem jutot a téma😅

2020. nov. 21. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom te az a típus vagy, aki amióta meglátta, hogy van olyan, hogy másik nem, folyton volt barátnője. Ezért olyan furcsa neked a szingliség. :D

Elhiheted, sok az olyan ember kortól függetlenül, hogd évekik szingli, és hébe-hóba van barátnője. Teljesen normális szinglinek lenni. Ajánlom neked is, hogy ezt az időt szánd magadra, a magad fejlesztésére. Ne görcsölj rá a párkeresésre, ez most egy ilyen időszak, éld meg. Voltak már baratnőid, bőven még benne vagy a "jó" korban, nem kell az igényeket lenneb vinni, csak mert 1 év óta egyedül vagy lol.

2020. nov. 21. 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Olyan nem volt, hogy hosszabb ideig lett volna.
2020. nov. 21. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Èn nő vagyok, de van 2 fiù haverom. Egyik 26 èves, màsik 22. Mindkettőnek 18 èves koràban volt utoljàra pàrkapcsolata. A 22 èvesnek azòta semmi nem volt, a 26 èvesnek pedig alkalmi sz.xek.
2020. nov. 21. 08:33
 5/8 A kérdező kommentje:

2. Válaszolónak

Érdekes módon nem.

Középiskola végén volt először barátnőm. Egyetemen alatt sem sok, de volt kettő. Életem során meg 6 lánnyal volt összvissz szexuális kapcsolatom.

2020. nov. 21. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Egyetemig nem volt csajom. Egyetem alatt volt több rövidebb kapcsolatom is, inkább távkapcsolatok. Viszont ismerkedési lehetőség, kisebb kalandok még úgy is akadtak, hogy nem vagyok az a vonzó férfi.

Egyetem után szinte totál megszűntek még a lehetőségeim is. Alapból az vagyok akinek 100-ból 1 lehetőség ha bejön. És nyilván nem mindegy, hogy 1 év alatt van 100 lehetőséged vagy 10 :D

2020. nov. 21. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy valahol az a vicces a "társkereső" alkalmazások mennyire eltorzítják a valóságot.

Hiszen ott ha azt írod nincs fél éve senkid, az már világvége. Vagy mikor a szex a téma és jönnek azzal, hogy már 1 vagy 2 hónapja nem volt szex, mintha az olyan lenne mint a kaja, hogy "muszáj" valakivelkülönben meghalsz :D

2020. nov. 21. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Én már több, mint 2 éve vagyok szingli. Még soha nem volt ennyire nyugodt életem. :D

27/F

2020. nov. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!