Nektek volt már olyan, hogy hosszabb szünet után vettétek fel a kapcsolatot egy barátotokkal?
Figyelt kérdés
Több hónap vagy akár év után kezdtetek újra barátkozni egymással. Mi miatt távolodtatok el egymástól és mi hozott újra össze titeket?2017. máj. 7. 16:05
1/5 anonim válasza:
Én másfél év után kezdtem újra beszélgetni az egyik barátnőmmel. Leginkább azért távolodtunk el mert mindkettőnk új utakon kezdett járni. Én írtam rá újra mert kíváncsi voltam hogy mi van vele mostanában, de azt tapasztaltam hogy már nem olyan mint rég volt, nem tudunk úgy beszélni teljesen más lett minden. Hozzá kell számítani azt is hogy lehetséges hogy változunk és nem lesz pont ugyanolyan mint régen, de jó dolog megismerni egy új oldalát annak akivel régebb is jóba voltunk.
2/5 anonim válasza:
Az egyik barátommal mi közel egy év után kezdtünk ujra barátkozni,de én is azt tapasztaltam amit az első válaszoló is írt,nem tudtunk mar ugy beszélgetni.De azért néha írunk a másiknak tudjuk mi történik vele,és kb ennyi.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy nagyon jó barátommal pont az ellenkezője történik. Eltelhet akármennyi idő találkozások/beszélgetések között, mindig onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk :)
Most, hogy egymáshoz közeli városokban élünk már jó ideje, sokat találkozunk, szinte napi chat-kapcsolatban vagyunk. Ezt előtte a távolság, külön utak akadályozták meg régen. Ő éveket dolgozott külföldön, amíg tanultunk, akkor is más városban laktunk.
4/5 anonim válasza:
Volt.
Más iskolába kerültünk
Sikertelen volt a barátkozás.
5/5 anonim válasza:
Együtt nőttünk fel,aztán külön váltunk.
6 év után újra akartuk kezdeni.
Nem ment.
Abszolút mások voltunk egymás számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!