Ha vannak pszichopata jellemvonásaim.. akkor valószínűséggel alakul majd ki az idő múlásával a pszichopatikus személyiségzavar??
Egy linket leteszek, ami alapján most ezt feltételeztem "magamról".. Nézhettek idiótának, de tény, hogy a fele kb. megfelel. (mondjuk sose voltam erőszakos állattal, emberrel annál inkább:), többször is.. és csak úgy elpattant az agyam valami kis ok miatt is), olykor meg nem emlékszek a cselekedeteimre, DE nincsenek hangok a fejemben, amik súgják nekem ezt. Folytatva: erőszakos vagyok, és eléggé lobbanékony.. félek, hogy az lehetek majd a közeljövőben. Szerintetek?! (az internetes teszteket nézve IS vannak bennem hajlamok, de kevés). Én amúgy is úgy vélem, mindenkiben ott kell lennie valamilyen kis "hibának", hisz senki sem tökéletes - erre kérlek ne tegyetek megjegyzéseket, mert nem szeretném ezt feszegetni - .
A link:
Jah és 19 éves vagyok, és már amikor Ált.-ba kerültem akkor kezdődtek, DE csak olyan 4.-es korom felé az erőszakosság és a lobbanékonyság az emberekkel.
És van valami oka, amire visszaeredeztethető?
Családon belüli gondok, iskolai gondok, stb.
Szedd össze magad drága! Puszillak
Győzd le ezt a viselkedési format
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!