Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már dolgod, önjelölt...

Volt már dolgod, önjelölt "covid rendőrrel"?

Figyelt kérdés
Pl. Az utcán civil ember odaüvölt, hogy "hol a maszkod, k.cs.g", másfél méter b+, vagy akár fizikailag bántalmazni akartak, ha valami járványügyi szabálytalanságot észrevették rajtad Stb...

2021. márc. 10. 19:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
84%
A fizikai bántalmazás nem logikus, hisz akkor pláne elkaphatja tőle. Az ilyen csak kötekedni meg feszkót levezetni akár.
2021. márc. 14. 18:34
 22/47 anonim ***** válasza:
68%

Volt hát...Az egyik egy idősebb nő a buszon. Közölte, nincs az orromon a maszk.

Másik boltban volt. Idősebb férfi. Rajta egy fpp2-es maszk. nem álltam a nyakába, de nem is 1 méterre álltam tőle. hátrafordult, közölte, tartsuk már a távolságot.

2021. márc. 14. 23:31
 23/47 anonim ***** válasza:
90%
Két ilyen eset volt. Egyszer egy szembejövő gyalogos szúrta oda a járdán, hogy "maszk kötelező!". A másik pedig egy idős házaspár volt, ahol a nő mondta azt, hogy "hát nem igaz, hogy nem lehet felvenni a maszkot, én is hordom", de a férje lecsitította, hogy "ne veszekedj már".
2021. márc. 15. 21:45
 24/47 anonim ***** válasza:
93%

Hozzánk két öregasszony jött oda a szomszéd zsákutcában ordítva, hogy takarodjunk onnan mert magánterület és félnek a vírustól.

Na persze, két kisgyerekkel majd a főútra megyünk sétálgatni, lóhimbilimbit magánterület.

Azóta is ott korzóznak egész nap, ha a nem zsákutca részen sétálunk is villámló szemekkel figyelnek.

Hasonló történetet a facebookon is olvastam, ott pesti panelek között történt ilyesmi és bottal támadtak rájuk a nyanyák. Nem normálisak.

2021. márc. 15. 23:03
 25/47 anonim ***** válasza:
74%

25! Vagy a portás pontozott le.

Egyébként nem tudom, hogy aki nem tud olvasni, vagy értelmezni egy kérdést, meg a választ, az minek pontoz. Lehet, hogy a sok betűt felpontozza, a kevés betűt meg le. Mert a 17-es válasz 100%-os.

2021. márc. 16. 08:24
 26/47 anonim ***** válasza:
88%
Én se értem, hogy a 21-esem miért lett lepontozva. Hisz tényleg vannak ilyen emberek, akik ha tehetnék, fűbe-fába belekötnének az utcán, hogy a belső feszültségüket levezessék. És most a maszk nem viselés egy kiváló indok nekik. Ha verekedés alakul ki, még azt is el tudom képzelni, hogy van olyan rendőr, aki igazat ad nekik, és hagyja elmenni őket, a maszkot nem viselőt viszont megbünteti.
2021. márc. 16. 08:36
 27/47 valaki : ***** válasza:
92%
Én se értem mire jó ez... Nyilván főnökösködni akarnak. Nem értem, miért nem lehet lesz*ni. Én is látom, hogy valakin nincs maszk a buszon vagy lehúzza...Nem érdekel egyszerűen. Nem gondolkodom azon, hogy jajjjj hát terjeszti a vírust, nem gondolok arra, hogy miatta 3 perccel tovább lesznek korlátozások. Én még azt is el tudom fogadni, ha valakit nem érdekel a járvány, bármilyen furcsán hangzik. Annyira furcsa a helyzet, régóta tart, idiótán lett megoldva minden, hát neki betelt a pohár és kész. Nem foglalkozom vele, tudja, mit kockáztat a büntetés vonatkozásában. Rajtam meg van maszk és ennyi. Az még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy szóljak valakinek. Egyszer szóltam egy hölgynek, azt is inkább kedvességből, mert nem volt a gyereken maszk (volt vagy 12) és ismertem a sofőrt, tudtam, hogy leszállítja, akin nincs. Szóltam, hogy ez a sofőr ilyen, ennyi.
2021. márc. 17. 12:21
 28/47 anonim ***** válasza:
79%
Aki a 12-es válaszom lepontozta, az azt szereti ha a tarkójára lihegnek, vagy azt hogy ha kifigyelik a pin kódját fizetéskor? Vagy miért ennyire bántó, ha valaki nem szereti ha 10 centire állnak tőle a kasszánál? Tényleg kíváncsi lennék!
2021. márc. 17. 13:24
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Boltban egy idős férfi bevágott elém a sorok közül, aztán méltatlankodott, hogy nincs köztünk másfél méter távolság :D
2021. márc. 21. 19:07
 30/47 anonim ***** válasza:
59%
Volt.Egy nyanya kinézett magának a boltban és sorban állás közben pofázott hogy álljak hátrébb miközben mögöttem is álltak.Összenéztünk és röhögtünk rajta egyet hisz hogy álljak hátrébb egy sorban ha mögöttem is állnak?Mibe vannak emberek te jó ég?!Maszk véd qvára a szakik szerint,akkor mi a baj?!🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. márc. 21. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!