A magyar közéletben szereplő önjelölt rapperek mind nevetségesnek mondhatóak?
Szerintem ha már valaki rap-et hallgat, és valóban nagy mondani valójú, sokat tapasztalt ember zenéjére kíváncsi akkor itt lenne mondjuk egy ilyen szám.
https://www.youtube.com/watch?v=rbyVa1iqL1M
Én úgy vagyok vele hogy legalább Ők tudják a szövegeik értelmét, lényegét. Arról nem beszélve hogy egy-egy verbális vita miatt fegyver is elő került már nem egyszer.
" Arról nem beszélve hogy egy-egy verbális vita miatt fegyver is elő került már nem egyszer." Ez inkább azt mutatja, hogy nincsen vitakultúrájuk. :D
Amúgy ja, nevetségesek, de nem mind.
Na és az miért jó, hogy előkerült a fegyver? Pont a fegyverek miatt olyan elba**ott Amerikában az élet. Nem tudhatod, mikor ölnek meg, kinél van fegyver, és eléggé sok elvetemült van odakint.
Amúgy nem minden magyar rapper nevetséges. Ahogy a külföldiek közül sem mind jó!
Nagy mondanivaló... sokat tapasztalt ember zenéje? :D
A nagy mondanivalót itthon is megkaphatod, a sok tapasztalat meg messze van attól, amit a linken található férfi elmond.
"Szerintem ha már valaki rap-et hallgat, és valóban nagy mondani valójú, sokat tapasztalt ember zenéjére kíváncsi akkor itt lenne mondjuk egy ilyen szám."
Azok, akik verbális vitái alatt fegyver kerül elő, az nem tapasztalt. Összekevered a bűnözést a tapasztalattal. Talán tapasztalt, abban az élethelyzetben, amiben ő él, amiben ő született. De sok élethelyzetet nem tapasztalt meg.
Nem mindegyik mondható annak.
Egyebként hogy érted, hogy önjelölt?
A rappet tanulni kéne valahol, esetleg diplomához kötnéd? Ha a közéletben szerepel már nem lehet olyan rossz. Az egyetlen baj velük, hogy nincs bennük egyediség és az aktuális trendek alapján készülnek, így tudják eladni a legtöbb embernek. Ha egyedi lenne csak egy bizonyos réteget szólítana meg. Errefelé nincsnek nigák, a zenét tápláló mltivációk is mások mint USA-ban.
Ja Siska még tényleg jó, régen sokat hallgattam. Van egy pár előadó akinek még van 1-2 jó száma, de ennyi. Az ilyen Burai Krissz meg Mr. Missh félékből rengeteg van, és mindegyik egy gyenge színvonaltalan szar, max. 15-16 éveseknek tetszik.
Akph a legjobb számomra. Nekik rengeteg számuk tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!