Volt már dolgod, önjelölt "covid rendőrrel"?
Betartom a szabályokat, így belém nem tudnak belém kötni.
Olyan volt már, hogy én udvariasan szóltam a boltban a pénztárnál egy hölgynek, hogy ne álljon már 2 centire mögém, de emiatt covid előtt is szoktam szólni.
Igen, nem a szokott háttérrel voltam órán, az egyetemi tanár szóvá tette. Mondtam, hogy a rokonaimnál vagyok (autóval jöttem, 3 km...). kikelt magából, hogy embereket ölök stb. Mire hagyott szóhoz jutni és elmondhattam, hogy a gyerekre jöttem vigyázni mert nem volt más jelentkező és kicsi a gyerek, már majdnem ott tartottunk, hogy rosszabb vagyok, mint Hitler, Sztálin stb. együttvéve. Azt mondta haladjunk tovább az anyaggal.
A másik, mikor valaki tudomást szerezett róla, hogy páran iszogattunk, akkor is embereket öltem szerinte. Tudni kell, hogy a jelenlévőkkel együtt lakunk :D Tehát őt szinte kinevettem azonnal :D
#13: Te jó ég!! Az ilyen emberek normálisak?? Tényleg rosszabb vagy mint Hitler. :D Amit elkövettél arra szavakat nem lehet találni. :D Látom sok a kattant ember.
Nekem mostanában semmi ilyen nem volt. Tavaly márciusban mikor indult az egész, akkor egy nő a buszon mindenkinek osztotta az észt, hogy nem szabad egymás mellé ülni. Volt akit fel is állított maga mellől, illetve akkor még sokáig nem volt kötelező a maszk a buszon. Rajtam sem és néhány fiatalon nem volt. Hátul ültünk. Ez az asszony ránk mutogatva kiabálva mondta, hogy az "ilyeneket" le kéne szállítani. Érdekes azóta rajta sokszor lehúzva van a maszk. Már nem fél?
Fu utálom az ilyeneket.
13-as vagyok
igen, tudom, hozzám képest a Kim-dinasztia...
Egyébként igen, vannak, akik még egy éve nagyon harcoltak és nagyon példásan leosztottak vadidegeneket, de azóta kifogyott a lelkesedésük... Nálunk is van egy lány, aki nem tudom személyesen milyen volt, de a Facebookja televolt kiosztó posztokkal, hogy most mondjunk le mindenről mert vigyáznunk kell magunkra és egymásra, szivecske, áldás stb. Nagy kár, hogy kettő ilyen közé beszúrt egy-egy "Travel" "Travel with my love" stb. fotókat, jól láthatóan a vonaton készülteket :D Kicsit hiteltelen
"igen, tudom, hozzám képest a Kim-dinasztia..."
Haha jófej vagy!! :D
Túl veszélyesen élsz...:D
(14-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!