Miért kell illetve miért állampolgári kötelesség segíteni valakin ha baleset éri?
Figyelt kérdés
Mi van akkor ha valaki utálja az embereket. Nem is értem hogy hozhattak ilyen törvényt. Ha utálod az embereket is köteles vagy megmenteni ha pl elájult valaki. Ez nem 2 ellentétes dolog? Azaz bajba kerülhetsz úgy hogy semmit sem csináltál. Vagyis semmi rosszat. De hát mégis mi közöm van hozzá főleg ha sietek valahová vagy a buszhoz?2021. márc. 10. 17:38
11/16 A kérdező kommentje:
Nem mindenki félős jankó ismersz? Nem. Én nem vagyok beteges típus.
Na de nem rólam van szó.
Világosan leirtam hogy szépen szólva nem szeretem az embereket. Utálom
2021. márc. 10. 22:26
12/16 anonim válasza:
Tehát, ha anyád összeesik az utcán, hirtelen szívmegállása van, egy-egy járókelő simán újra tudná éleszteni és hívni a mentő, inkább lépjenek át rajta, amíg a közteres fel nem söpri? Ez így ok?
13/16 anonim válasza:
Én is utálom az emberek nagy részét, mert szaremberek.
Ettől függetlenül segítenék, hogy én ne legyek szarember, főleg, hogy nem tudom hogy akin segítek, esetleg pont nem xar.
15/16 A kérdező kommentje:
14es oké akkor ezt meg beszéltük legalább nem kell segíteni egymáson
2021. márc. 12. 20:38
16/16 anonim válasza:
De valószínű fog, ha valami normális megy épp arra, mert gondolom azért nem írod a homlokodra, hogy “rajtamnemkellsegíteni”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!