Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az introvertáltak tényleg...

Az introvertáltak tényleg félnek hogyha ismeretlen számról hívják őket vagy nekik kell telefonálniuk idegennek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 06:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

11.

Te meg ha tudnád mit jelent a mentális egészség, nem irkálnál fasságokat.

Képzeld, az otthoni vezetékes se ír ki semmit, mégis felveszi az ember.

Sőt, most kapaszkodj meg!

25 évvel ezelőtt nem volt mobiltelefon, csak vezetékes egy átlag ember birtokában és......nem tudtad, hogy ki hív!

Hűha!!!

Gondolom most jól leizzadtál!

2021. márc. 10. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
97%

Az introvertált ember nem feltétlenül gátlásos.

A telefonhívásoknál inkább az lehet rájuk jellemző, hogy kevésbé szívesen veszik fel, szemben egy extrovertálttal, mert éppen "énidőznek", vagy elmélyedtek valamiben, és nem igénylik a társaságot.

2021. márc. 10. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Aki fél, az beteg, szorongó. Az introvertált csak szimplán nem kedveli az ilyen helyzeteket, kényelmetlen számára..
2021. márc. 10. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Introvertált még mindig nem beszarit jelent, hanem azt, hogy magányos tevékenységgel töltődik fel.
2021. márc. 10. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok és igen, rettenetesen félek a telefonhívásoktól...
2021. márc. 13. 00:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is introvertált vagyok. Régen féltem a telefonoktól, attól is, ha engem hívtak, attól is, ha nekem kellett.

De aztán a gátlásaim oldódtak, sokat dolgoztam rajta. Azóta szimplán nem szeretem azt, ha csak úgy hív valaki, amikor nem vagyok felkészülve rá. Amikor nekem kell intézkedni telefonon, azzal semmi gondom nincsen.

2021. márc. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!