Mit keres egy férfi egy nőben?
Figyelt kérdés
Elsősorban inkább belső tulajdonságokra gondolok, valamint szokásokra. De akár külső tulajdonságokat is írhattok.
Mostanában azt vettem észre, mintha a férfiakat a figyelmesség és a gondoskodás vonzaná legjobban.
2021. márc. 9. 14:36
11/18 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok, ráadásul feminista. Ezért nagyon bosszantanak az ilyen válaszok, mert teljes mértékben az elceim ellen szólnak. De bármelyik másik ember is sértőnek tekintheti a kommenteket, mert mind a férfiakat, mind pedig a nőket lealacsonyítják. Nem akarok veszekedni, de a provokációra nem tudok mást reagálni, mert kb csak 2 normális választ kaptam egy normális kérdésre. És ha ezt ti tényleg humorosnak találjátok, fogalmatok sincs a nőkről.
2021. márc. 9. 15:52
12/18 anonim válasza:
Ez nem provokacio, te feminaci. :D
A velemenyunket kerdezted, mi pedig leirtuk. A kulso nagyon fontos, ezt fogadd el.
13/18 anonim válasza:
Megmutattad a feminista intelligenciat.
14/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Van benne valami amit írsz. A normáisabb srácokat biztosan ez vonzza, hisz anyát keresnek a gyermekeiknek. Aztán van a fiúknak a másik csoportja.. na nekik csak az számít, hogy mekkora a feneked/melled és hogy hogy szpsz 😅
15/18 anonim válasza:
Szerintem is elkeserítőek válaszok. :(
Ma szerintem ilyen nap van, biztos valami front, én is így jártam....
16/18 anonim válasza:
Egy egyenrangú társat, akivel jó együtt lenni a mindennapokban és természetesen az ágyban is. Lehet vele beszélgetni, lehet vele közös programokat szervezni.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést, jólesett.
2021. márc. 9. 19:17
18/18 anonim válasza:
Ma már, ha jót akar valaki, akkor semmit sem keres egy nőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!