Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit keres egy férfi egy nőben?

Mit keres egy férfi egy nőben?

Figyelt kérdés

Elsősorban inkább belső tulajdonságokra gondolok, valamint szokásokra. De akár külső tulajdonságokat is írhattok.

Mostanában azt vettem észre, mintha a férfiakat a figyelmesség és a gondoskodás vonzaná legjobban.

2021. márc. 9. 14:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok, ráadásul feminista. Ezért nagyon bosszantanak az ilyen válaszok, mert teljes mértékben az elceim ellen szólnak. De bármelyik másik ember is sértőnek tekintheti a kommenteket, mert mind a férfiakat, mind pedig a nőket lealacsonyítják. Nem akarok veszekedni, de a provokációra nem tudok mást reagálni, mert kb csak 2 normális választ kaptam egy normális kérdésre. És ha ezt ti tényleg humorosnak találjátok, fogalmatok sincs a nőkről.
2021. márc. 9. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem provokacio, te feminaci. :D

A velemenyunket kerdezted, mi pedig leirtuk. A kulso nagyon fontos, ezt fogadd el.

2021. márc. 9. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Megmutattad a feminista intelligenciat.
2021. márc. 9. 15:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Van benne valami amit írsz. A normáisabb srácokat biztosan ez vonzza, hisz anyát keresnek a gyermekeiknek. Aztán van a fiúknak a másik csoportja.. na nekik csak az számít, hogy mekkora a feneked/melled és hogy hogy szpsz 😅

2021. márc. 9. 17:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elkeserítőek válaszok. :(

Ma szerintem ilyen nap van, biztos valami front, én is így jártam....

2021. márc. 9. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyenrangú társat, akivel jó együtt lenni a mindennapokban és természetesen az ágyban is. Lehet vele beszélgetni, lehet vele közös programokat szervezni.
2021. márc. 9. 19:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést, jólesett.
2021. márc. 9. 19:17
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
Ma már, ha jót akar valaki, akkor semmit sem keres egy nőben sem.
2021. márc. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!