Megbolondult az öregasszony?
Kutyás vagyok, néhány percre lakik egy idős hölgyemény, aki az első kutyám idekerülése után kb 1 héttel, kedvesen leszólt nekem az erkélyéről, hogy tegyem meg, hogy másik környéken sétáltatom a kutyámat, mert az ő kutyája... mit tudom én. Értelemszerűen, nem tettem meg ezt. Három hónappal később jött a második kutyám, aki kicsit problémás (mindketten közepes méretűek), az előéletével együtt, de nagyon szeretnivaló. Na, azóta, több mint 1 év alatt, nem vicc, ha 50x nem kiabálta nekem, hogy feljelent engem, akkor egyszer sem (semmit nem tud rólam, nincs is miért feljelentenie). Hívott már kis qrvának, apámat random xar alakozta, csak mert ott volt velem. Az ablakán kihajolt és úgy is osztotta az észt. A kutyáimat vérebeknek nevezte, és parancsolta, tegyek rájuk szájkosarat (csak mert), meg költözzünk is el. Amikor megelégeltem és már visszaszóltam, de nem szitokszavakkal, akkor meg neveletlen is voltam. Szóval az öregasszony hepciás házisárkány.
Ma pedig: öreglány póráz nélkül viszi az öreg kutyáját. A kutyája odajött az én kutyáimhoz, nem volt hajlandó visszamenni. Egyiküket megfogtam (kicsit két lábra, hámban, hogyne tudjon aktívkodni), mert még mindig problémás, nem szocializtálták, másik csak játékos, de ő is pórázon, szagolgatta a kutyát, kutya is őt, játszani akart az enyémmel. Szóval fogtam a kutyáimat, nem engedtem többet, mint a szaglászás. Már készültem a szokásos szitkozódásaira, amikor aztán MEGKÖSZÖNTE, hogy megfogtam a kutyáimat, aztán kezdte el mondani, hogy ez meg az van a kutyájával. Aztán elmentek. Kinyögtem, hogy szívesen, de még mindig nem tudom hova tennie ezt.
Mi szállta meg? Mi ütött belé?
Bolond kissé.
Az is lehet, hogy egyedül él és kissé megkattant fejben az öreglány.
Mert eddig csak felülről látott téged és a kutyákat, most meg egymagasságból, és nem ismert meg.
Vagy demens.
#2:
Neked is le kéne egyet, hülyegyerek.
Egyedül él.
Látott már lent is. Nem egyszer kiabált már néhány méter messziről, lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!