Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kit mentenél ki elsőnek...

Kit mentenél ki elsőnek süllyedő hajó vagy égő házból?

Figyelt kérdés

(Rokon) akivel nem, vagy nem nagyon vagytok jóba, esetleg nem is tartjátok a kapcsolatot. Vagy haragot tartotok stb.( Idegen gyerek)( öreg) (fiatal felnőtt : ellenkező nemű mint ami te vagy)

(Barát (igaz barát aki ott van ha kell) (és egy dísz barát. Na melyiket elsőnek és a többieket hogy sorban? Illetve van e olyan akit nem mentenel ki. Indokot is legyszi. Köszi. Majd én is leirom

2021. márc. 8. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a retardált kérdést.
2021. márc. 8. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Te jössz kérdező.
2021. márc. 8. 20:17
 13/15 A kérdező kommentje:

10esnek igaza van. Igaz barátja nem sok embernek van. Aki mindig és minden esetben ott van támaszul a nehéz helyzetben és segít.

1. Az igaz barátot

2. De mivel az első nincs így ez lesz az első (egy ellentétes nemű illetőt ha látom hogy nincs a kezén a gyűrű vagy tudom róla hogy nem foglalt. (ok lehet önzőnek tűnök de ez van.)

3. (azaz 2.) gyereket ( őket egyrészt könnyű vinni. másrészt önzetlenek őszinték aranyosak stb.

És hát akiket tudok még öreg fiatal felnőtt stb

De olyat pedig semmiképp sem mentenék akivel haragban vagyok vagy ellenségem vagy csak éppen le se szart az elmúlt 10 20 évben. Hiába a vér.

2021. márc. 8. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha így nézzük (és más szempontot nem veszünk figyelembe)

Akkor először én is az igaz barátot mentem meg.

Másodszor a gyereket.

Az ellenkező nemű személy nem élvezne elsőbbséget, akkor sem, ha nem lenne foglalt. Senkit nem akarok azzal magamhoz láncolni, hogy az életével tartozik nekem. Főleg nem egy romantikus kapcsolatban. (Mert gondolom te ebben reménykedsz, azért fogalmaztál így)

Ha lenne lehetőségem rá, megmenteném azt is, akivel nem jó a viszonyom. Nem hagyok meghalni senkit azért, mert nekem nem szimpatikus. Kivéve persze ha más embert megmentek helyette és őt már nem tudom. De mindenképp megpróbálnám.

2021. márc. 8. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem igazán vagyok az a hős típus, fizikailag se. Ha tényleg lenne egy igaz barátom akkor rajta biztos segíteni próbálnék. Mert tuti soha nem lenne több. De amúgy úgy se tudnék megmenteni senkit, úgyhogy vissza nem mennék a többiekért. Egyébként lány vagyok.
2021. márc. 17. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!