Csak én vagyok "érzékeny" erre a nőnapi köszöntésre?
Figyelt kérdés
Az egyik férfi ismerősöm a boldog nőnapot helyett, kellemetes nőnapot kíván. Hogy lehet így köszönteni? A születés/névnapkor is az a mániája hogy nem boldog, hanem kellemetes. Ez csak nekem tiszteletlenség?2021. márc. 8. 12:16
21/29 anonim válasza:
Remélem kaotál választ a kérdésedre.
Kellemetes napot!
22/29 anonim válasza:
Be ne vegyétek már, ezt a kérdés férfi tette fel, hogy kicsit uszítson a nők ellen...
23/29 anonim válasza:
Szótában: "Kellemet elavult főnév, melybõl kellemetes, kellemetesen eredtek."
Vagyis ez az 50es férfi elég retro lehet. Nézd el neki 😂
24/29 anonim válasza:
Szerintem csak viccnek szánta, nem látok ebben semmi rosszat. :D
16L
25/29 anonim válasza:
Nyilván zavarja az ostoba femináci ünnep, és szarkasztikus akar lenni.
26/29 A kérdező kommentje:
Többször írtam, hogy ő mindenre a kellemetes szót használja. Minden alkalomra.
2021. márc. 8. 15:34
27/29 A kérdező kommentje:
Engem valahogy irritál hogy nem boldog név/születés/nőnapot, hanem kellemetes ezt azt amazt. Smúzolósnak tartom.
2021. márc. 8. 15:35
28/29 anonim válasza:
Kellemes: mert jó az idő, legyen jó kedved-, napod ma.
Boldog már aligha lehet ezekben a vészjós időszakban.
Érdekes, mert lehet, hogy már pont azért b×k le sokan, merthogy "boldogat" kívánt, így változtatott rajta, erre te megint cseszteted. Pedig (hisz megint) nektek, nőknek akart jót.
29/29 anonim válasza:
Ne legyen nagyobb problémád 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!