Csak én vagyok "érzékeny" erre a nőnapi köszöntésre?
Figyelt kérdés
Az egyik férfi ismerősöm a boldog nőnapot helyett, kellemetes nőnapot kíván. Hogy lehet így köszönteni? A születés/névnapkor is az a mániája hogy nem boldog, hanem kellemetes. Ez csak nekem tiszteletlenség?2021. márc. 8. 12:16
11/29 A kérdező kommentje:
Ez nem savanyúság szerintem. Valaki odaáll eléd és azt mondja kellemes születésnapot, vagy pedig azt mondja kellemetes születésnapot, és vigyorog hogy milyen szellemeset mondott... nem mindegy szerintem.
2021. márc. 8. 12:37
12/29 A kérdező kommentje:
Jav: boldog születésnapot helyett kellemetes születésnapot.
2021. márc. 8. 12:40
13/29 anonim válasza:
Neki ezt jelenti a boldog. Ő így használja. Kész, ennyi. Ebbe nem kell beleképzelni semmit
14/29 anonim válasza:
Komolyan, mennyire lehet unalmas az életed, ha a nagy semmin így fennakadsz?
A kellemetes egy létező szó, pozitív töltete van.
15/29 A kérdező kommentje:
Szerintem régimódi, de persze értékelhető a köszöntés, csak fura.
2021. márc. 8. 12:55
16/29 anonim válasza:
Persze ,h regimodi,hisz az illeto ferfi is oreg mar.
Ne akadj fenn ezen.
N
17/29 anonim válasza:
Tudod, amikor még suliba jártam volt hogy ámultam azon hogy mennyire zsebiális elmék lehettek azok akik bizonyos matematikai/tudományos dolgokra rájöttek.
Most ennek az ellentetjét érzem.
18/29 anonim válasza:
Kicsit lenéző. Nyilván leszarja a nőnapot.
19/29 A kérdező kommentje:
50 feletti mióta öreg? 18-as akkor nem csak a nőnapot sz..a le, hanen a név születésnapot is mert neki az is kellemetes.
2021. márc. 8. 13:17
20/29 anonim válasza:
Én is ismerek olyat, aki így mondja, gondolom náluk így szokás, vagy viccesnek találja a szót és poénos akar lenni. Mindenesetre kétlem, hogy azért mondja így, mert idegesíteni akarja az embereket. Inkább csak örülj, hogy gondolt rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!