Baj ha jobbnak érzem magam a covid ellen oltott emberektől?
Le is nézem és le is fogom.
Több vagyok az oltott... Tól.
Megtudom mutatni hogy én így is túl tudom élni az egészet oltás nélkül. Na meg egyre több a halott pedig már vannak oltások akkor ez miért van? Na? Nagy okosok, hogy hogy nő a halottak száma?
Kíváncsi vagyok, az ide kommentelők között hányan kapnak zugipénzt, amiért nyomják az oltáspropagandát. Hát igen, így könnyebb haszonra szert tenni, mint kemény fizikai munkával.
Mondjuk nincs az az összeg, amiért én hajlandó lennék egy olyan terméket reklámozni, ami nem egészen biztonságos, dehát Bill papa anyagi kútforrása kiapadhatatlan.
A tervnek meg haladnia kell, az illuminati cards kártyajáték megfelelően lerakott lapjai az idő előrehaladtával, mint a naptár lapjai következnek. Csak tudni kell a sorrendet, és akkor a jövőt is meg lehet fejteni.
Egy lapot azonban kihagytak a készítők, pontosabban Steve Jackson: az Armageddon háborút. De érthető, hogy senki sem szereti saját bukását előre felvázolni, vizionálni.
(Hitler sem gondolta volna, hogy egyszer elbukik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!