Veletek is voltak már ilyen bunkók a boltokban az emberek?
Csak postán.
Tervezőirodában dolgozom, ezért sokszor megyek hivatalos levelekkel. Régebben sokszor elhúzódott, főleg mikor sok levelet vittem, és dolgozók tanulták még a rendszert.
Ne tudd meg…
Főleg az idősekre jellemző, hogy szorosan odaáll mellém, szuszog, pofákat vág. Eddig még meg tudtam állni, hogy beszóljak.
Boltban olyan volt, hogy hátul sok Fornettit vettem, erre mögöttem egy 30as srác félig viccesen megjegyzést tett, hogy lefotózza, mielőtt mindent megveszem.
Egyébként nem értem az embereket. Nem vagyok nagydarab, de elég izmos, sportos. Általában nyugodt vagyok, de volt, hogy átfutottam az agyamon, hogy kint elbeszélgetek egy ilyen kötekedővel. Az ilyeneket egyszer pofán vágja valakit.
Eddig csak egy ember után mentem, aki szidott a járdáról, de miután odamentem hozzá, hogy mit is mondtál? inkább elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!