Legtöbbször utcán és boltokban szándékosan nem nézek fiúkra,férfiakra. Ez cikinek számít?
Figyelt kérdés
Általában megnéznek de minél inkább néznek annál jobban nem nézek oda,sőt úgy teszek mintha az illető nem is lenne ott.Szerintetek leesik nekik miért teszem?Pirulós vagyok és volt hogy ránéztem idegen férfiakra és csak úgy elnevettem magam PEDIG nem jó hapsikról volt szó egyenesen átlagosak voltak nag hassal vagy rondák.2020. júl. 30. 14:17
1/6 anonim válasza:
Nem ciki, azt gondolják, hogy nem érdekelnek. Az emberek nagy része így közlekedik.
2/6 anonim válasza:
hát ha szándékosan elfordítot a fejedet, az meglátszik, ez pedig irtó gáz.
4/6 A kérdező kommentje:
Dehát mért
2020. júl. 30. 20:15
5/6 anonim válasza:
Mert ha szándékosan fordítod el a fejed, azt azért észreveszik. Szerintem az lehet kellemetlen.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem
2020. júl. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!