A nők is szeretnek kakálni?
Figyelt kérdés
A kérdés bővebben kifejtve, hogy – a férfiakra tudom, hogy jobban – a nőkre mennyire jellemző az, hogy a WC-zés utáni megkönnyebbüléssel egyfajta elégedettség is átjárja őket, olyasmi gondolattal, hogy "mmm, de jót s**rtam?" Van, hogy ez a kellemes, enyhén eufórikus, már-már önelégült érzés akár egy 10-20 percig is kitart, vagy amikor annyira jól esett, hogy szinte már büszke magára az illető? (Kérlek, kort is írjatok. 28/F.)2021. márc. 3. 20:11
21/28 anonim válasza:
Helyes, így igaz. Szarni kellemes. Nekem is egy örömforrás, így a karanténban. És komolyan beszélek.
22/28 anonim válasza:
Én fingani is szeretek jókat, kellemes szagúakat 21/f 🙂
23/28 anonim válasza:
Nő vagyok és úgy érzem hogy ez a szükséges rossz.
24/28 anonim válasza:
Engem inkább az izgat ha egy nő szeret a vécén fingani ☺️
26/28 anonim válasza:
Persze. A nőknek is ugyanolyan a bélrendszere, emésztése.
27/28 anonim válasza:
#2 érdekes lenne ha a nőknek is lenne prosztatájuk! 😁😁😁😁
28/28 anonim válasza:
#2, nem hiszem. Én legalábbis nem élvezek el és nem izgulok fel a kakálástól. Szimplán csak attól függetlenül jó érzés kitolni és megszabadulni a cucctól. Meg utána az a jól eső üresség érzés. Már gyerekkoromban is így voltam ezzel. Nem hiszem, hogy a prosztatának sok köze lenne hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!