A nők is szeretnek kakálni?
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! A prosztatára nem is gondoltam, hogy szerepet játszik benne, de van benne valami.
"Kakipszichológiailag" szerintem az egy érdekes kérdés még, hogy a férfiakban jobban megvan-e valamiféle rejtett, elfojtott erőszakosság vagy irányítási vágy, amit ebben tudnak esetleg kiélni (hisz ez az egyszerű embernek is megadatik, úgymond van "hatalma" a kakija felett, ha más felett nincs, akkor is).
Ugyanez nőknél is kérdés, valamint hogy a nők közül vajon az szereti-e jobban, aki amúgy elégedett önmagával, elégedett a fenekével, vagy ilyen összefüggés nincs?
Vajon az örömforrás elsősorban pszichológiai eredetű (lásd fentiek) vagy csupán egy korábbi kellemetlen, feszítő érzés megszűnése okozza (a megkönnyebbülés), esetleg a távozó ürülék a végbélnyílásnál lévő idegvégződéseket stimulálja, és ez okozza az "örömöt?" Kinyomás közben a pillanatnyi kellemes érzés szinte biztos, hogy az idegvégződések miatt van, de lehet a férfiaknál a pszichológia (meg a prosztata-stimuláció) is rásegít az összhatásban.
Hát nem tudom, hogy te vagy-e a kakiperverz, aki még anno a szex kategóriában tombolt, de leírom végül is tök mindegy
Én imádom, hogy utána megkönnyebbülök.
Ugyanolyan vagyok nőként, mint apám, régebben könyvet is vittem be, mára leszoktam erről, néha a domestos-os flakont emelem fel és olvasom.
Nekem reggel muszáj nagydolgoznom, anélkül gyűlölök elindulni. Emiatt jóval előbb fel kell kelnem, külön rituálé (ez már szorongás kategória), sok folyadék, káve, régebben cigi arról már leszoktam.
Ha nem nagydolgozom reggel, akkor az az egész napra kihatással van.
Vendégségben más helyen nagydolog tragédia. Tiniként egy "barátnőm" belém magyarázta, hogy nőként undorító, hogy szaga van a székletemnek, mert hogy ő szagmenteset űrít. Ez évekig megmaradt bennem(remélem vissza kapja a kis k...rva egyszer). Koliban amikor beköltöztem egy hétig nem tudtam kakilni. Albérletben is jó ideig problémás volt.
Összeségében én örülök neki, hogy tudok reggelente szabályozottan űríteni. Már azzal jobban indul a nap.
Én szeretek. Akárhol is legyek, bármilyen napszakban. Sokkal jobb kiengedni, mint tartogatni nap végéig.
Pár éve még gimnáziumban cikinek indult, ha valakit rajta kaptak, hogy kakil és tőle jön ki a szag, legalábbis annak gondoltam, de megtanultam elengedni a dolgot. Úgy voltam vele hogy mindenki szokott és egy idő után nem érdekelt, ha hosszú napom volt én beültem szünetben kakilni. Amióta pedig dolgozom már egyáltalán nem feszélyez a kakilás, minden nap ott végzem el a dolgom.
Jó érzésnek nem mondanám, de mindenképp elönyös a megkönnyebbülés, ezért mondom azt, hogy szeretek kakilni.
24/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!