Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők is szeretnek kakálni?

A nők is szeretnek kakálni?

Figyelt kérdés
A kérdés bővebben kifejtve, hogy – a férfiakra tudom, hogy jobban – a nőkre mennyire jellemző az, hogy a WC-zés utáni megkönnyebbüléssel egyfajta elégedettség is átjárja őket, olyasmi gondolattal, hogy "mmm, de jót s**rtam?" Van, hogy ez a kellemes, enyhén eufórikus, már-már önelégült érzés akár egy 10-20 percig is kitart, vagy amikor annyira jól esett, hogy szinte már büszke magára az illető? (Kérlek, kort is írjatok. 28/F.)

2021. márc. 3. 20:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! A prosztatára nem is gondoltam, hogy szerepet játszik benne, de van benne valami.

"Kakipszichológiailag" szerintem az egy érdekes kérdés még, hogy a férfiakban jobban megvan-e valamiféle rejtett, elfojtott erőszakosság vagy irányítási vágy, amit ebben tudnak esetleg kiélni (hisz ez az egyszerű embernek is megadatik, úgymond van "hatalma" a kakija felett, ha más felett nincs, akkor is).

Ugyanez nőknél is kérdés, valamint hogy a nők közül vajon az szereti-e jobban, aki amúgy elégedett önmagával, elégedett a fenekével, vagy ilyen összefüggés nincs?

Vajon az örömforrás elsősorban pszichológiai eredetű (lásd fentiek) vagy csupán egy korábbi kellemetlen, feszítő érzés megszűnése okozza (a megkönnyebbülés), esetleg a távozó ürülék a végbélnyílásnál lévő idegvégződéseket stimulálja, és ez okozza az "örömöt?" Kinyomás közben a pillanatnyi kellemes érzés szinte biztos, hogy az idegvégződések miatt van, de lehet a férfiaknál a pszichológia (meg a prosztata-stimuláció) is rásegít az összhatásban.

2021. márc. 3. 20:58
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
jelentettem a kérdést
2021. márc. 3. 20:59
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Viccen kívül kiváncsi lennék egy ilyen tanulmányra. Lehet sok rejtett problémát az emberekben és a társadalomban előhozna. Alapvetően a kaki ugye azért lett tabusítva, a fertőzések elkerülése végett. De így hogy már a 3 éves gyerek is tudja hogy léteznek bacik, és nem nyúlkálunk bele például, így már úgymond felesleges ezt a témát tabusítani. Érdemes lenne pszihológiailag vizsgálni, mind a székelést, mind a végbél szexuális vagy egyéb örömszerzési forrásként való felhasználását. Illetve ahogy írtad kedves kérdező, ezt nemek alapján lebontani. Továbbá a témának a társadalomra való hatását, közösségben való megélését, pl a kakipisi, és disznó viccek jelentőségét.
2021. márc. 3. 21:22
 14/28 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudom, hogy te vagy-e a kakiperverz, aki még anno a szex kategóriában tombolt, de leírom végül is tök mindegy

Én imádom, hogy utána megkönnyebbülök.

Ugyanolyan vagyok nőként, mint apám, régebben könyvet is vittem be, mára leszoktam erről, néha a domestos-os flakont emelem fel és olvasom.

Nekem reggel muszáj nagydolgoznom, anélkül gyűlölök elindulni. Emiatt jóval előbb fel kell kelnem, külön rituálé (ez már szorongás kategória), sok folyadék, káve, régebben cigi arról már leszoktam.

Ha nem nagydolgozom reggel, akkor az az egész napra kihatással van.

Vendégségben más helyen nagydolog tragédia. Tiniként egy "barátnőm" belém magyarázta, hogy nőként undorító, hogy szaga van a székletemnek, mert hogy ő szagmenteset űrít. Ez évekig megmaradt bennem(remélem vissza kapja a kis k...rva egyszer). Koliban amikor beköltöztem egy hétig nem tudtam kakilni. Albérletben is jó ideig problémás volt.

Összeségében én örülök neki, hogy tudok reggelente szabályozottan űríteni. Már azzal jobban indul a nap.

2021. márc. 3. 21:37
 15/28 Metionin ***** válasza:
95%
11. Hát én tökre elégedett vagyok a testemmel, mégse szeretek kullantani. Csak gyorsan elintézem és jövök kifelé.
2021. márc. 3. 21:38
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Elnézést nem teljesen a kérdésre válaszoltam.
2021. márc. 3. 21:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek. Akárhol is legyek, bármilyen napszakban. Sokkal jobb kiengedni, mint tartogatni nap végéig.

Pár éve még gimnáziumban cikinek indult, ha valakit rajta kaptak, hogy kakil és tőle jön ki a szag, legalábbis annak gondoltam, de megtanultam elengedni a dolgot. Úgy voltam vele hogy mindenki szokott és egy idő után nem érdekelt, ha hosszú napom volt én beültem szünetben kakilni. Amióta pedig dolgozom már egyáltalán nem feszélyez a kakilás, minden nap ott végzem el a dolgom.

Jó érzésnek nem mondanám, de mindenképp elönyös a megkönnyebbülés, ezért mondom azt, hogy szeretek kakilni.

24/n

2021. márc. 4. 08:05
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
Imádok, top 10 legjobb érzésben benne van. 29/N
2021. márc. 4. 11:26
 19/28 anonim ***** válasza:
51%
kamu kérdés, a lányok nem kakilnak
2021. márc. 4. 17:54
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
Így karantén időszakban néha egy kiadós kulázás a napom fénypontja. Van, hogy 1 óráig is eufórikus állapotban vagyok utána. Azzal az állításal pedig maximum egyetértek, hogy inkább egy jó szarás, mint egy rossz b@szás. 18F
2021. márc. 25. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!