Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem hisznek a covid...

Akik nem hisznek a covid járványban..mivel magyarázzátok,hogy ez az egész egy nagy kamu?

Figyelt kérdés
Félreértések végett én nem vagyok járványtagadó, csak érdekel a véleményük!

2021. márc. 1. 21:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%

30

Nagynéném 2 nap után került agyvérzéssel sorra, hogy el lássák. Egy napot csak és kizárólag megfigyelés alatt tartották, egy napot pedig a Covid intézkedésekkel voltak elfoglalva. Ha nem sürgetem meg a dolgokat ($) akkor lehet meghal, mielőtt elkezdik kezelni. Így is életveszélyes állapotba került. Hozzáteszem, mind a 6 ember, aki vele együtt ment be, két héten belül meghalt. Pedig egyikük (egy 62 éves néni) csak arra panaszkodott, hogy fáj jobb oldalt esténként a hasa és van, hogy véres a széklete. S láss csodát, 11 nap múlva meghalt :)

Nem vádolok senkit, ez nem CSAK a dolgozók hibája, mert ők nagyban függnek a vezetőségtől, a politikától és a nagy kutyáktól, akik az íróasztal mögött ülnek.

2021. márc. 4. 08:26
 32/36 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
90%

"korlátozások mellett, anélkül aztán megnézhetnénk magunkat"

Ez külön a kedvencem. Idestova egy éve korlátozások között élünk, ennek ellenére a számok emelkednek, új mutánsok jönnek, az emberek hullanak. Soha, de soha nem próbáltuk, milyen lenne korlátozások nélkül. De TI tudjátok, hogy akkor aztán megnézhetnénk magunkat...

Kb. az a szint, mikor 5 évesen meg se kóstolod a spenótot, de rámondod, hogy nem szereted.

2021. márc. 4. 09:59
 33/36 anonim ***** válasza:
83%

"és nem omlik be az eü ellátás, viszonylag normális életet tudunk mellette élni"

Ja nem omlik össze, csak nagyjából senkit nem látnak el, aki nem Covidos.

Ismerősünk Covidban halt meg lélegeztetőgépen...csak előtte 3-szor haza küldte az orvosa és már csak akkor került kórházba amikor menthetetlen volt. Ennyit arról, hogy védjük az embereket.

2021. márc. 4. 10:23
 34/36 everlight ***** válasza:
84%
Egy új világrend kialakítása a cél
2021. márc. 4. 22:54
 35/36 anonim ***** válasza:

#31: nem voltam ott, nem tudok nyilatkozni róla, én ilyen hibákat sose követek el, a kollégákért nem vállalok felelősséget.

#32: mert van olyan tudományág, hogy járványtan, epidemiológia. Ami már egyszer kikutatta, hogy mi van akkor, ha nem vezetsz be korlátozásokat. Nem kell "kipróbálni", mi ez, valami próba cseresznye játék? Nem tudom ki itt az 5 éves.

#33: szintén nem voltam ott, ezekkel az infokkal nem tudok mit kezdeni. Arról tudok nyilatkozni, ami nálunk van. És nálunk mindenki el van látva, akit el kell látni, ennyi.

2021. márc. 5. 22:22
 36/36 everlight ***** válasza:
74%
Csak a kovidosokkal foglalkoznak,a többi aki más betegségben szenved meghalhat tőlük,eleve nem érnek semmit a korlátozások,se a vacak maszkok,eltelt 1 év és semmi sem változott,akkor minek tartsák be az emberek a felesleges szabályokat,a börtönben az elítélteknek jobb dolga van mint akik kint éheznek a munkanélküliség miatt.
2021. márc. 9. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!