Akik nem hisznek a covid járványban..mivel magyarázzátok,hogy ez az egész egy nagy kamu?
Figyelt kérdés
Félreértések végett én nem vagyok járványtagadó, csak érdekel a véleményük!2021. márc. 1. 21:21
11/36 anonim válasza:
Amúgy olyan az egész, mintha azt mondanánk, hogy a sok halálos közlekedési baleset miatt betiltanánk a közlekedést. Ugye, hogy abszurd?
12/36 anonim válasza:
Ez a személyes tapasztalatokra hagyatkozás azért visszás, mert kívülről semmit nem érzékelni belőle. Én is, ha elmegyek a boltba, vagy villamosozok, akkor egyátalán nem látok a járványból semmit a maszkhordáson kívül. Aztán bemegyek az intenzívre és már minden világos...
13/36 anonim válasza:
12-es,
Az intenzíven békeidőben is súlyos állapotú betegek vannak. Plusz még számold hozzá a kórházi átszervezések hatását.
14/36 anonim válasza:
Tudományos kutatásokkal, hivatalos statisztikákkal, tényekkel, a legnagyobb virológus professzorok véleményeivel.
15/36 anonim válasza:
13-as nekem aztán mondhatod, látom az intenzívet békeidőben is eleget. Ennek fényében mondom: nem szabadna elbagatellizálni. Én értem, hogy mindenkinek elege van, nem konzekvensek az intézkedések, nem nyújtanak támogatást, tönkremennek a vendéglátósok, nem is a kormányt védem, mert szerintem is csapnivaló a kommunikációjuk. De attól még hogy egy inkompetens vezetőség van hatalmon, még nem lett kamu a vírus, ezt kellene megérteni.
16/36 anonim válasza:
Az egész járvány az oltás reklámozása végett van felfújva. De ha nincs járvány, annál egyértelműbb, hogy az oltás nem a covidról szól. Az oltásban chip van, ami a birkásítást, befolyásolást jelenti.
17/36 Sic Semper Tyrannis válasza:
Ma délelőtti 10 órás hírek a Retro Rádióban:
"Hazánk a harmadik legátoltottabb ország Dánia és (nem tudom, melyik ország) után, 685 ezren kapták meg a vakcinát, ebből 290 ezren a másodikat.
Újabb szigorításra lehet szükség, mondta Müller Cecília..."
Ezt így, 1 perc leforgása alatt. 1 perc leforgása alatt képesek saját maguknak ellentmondani, egyik mondatuk a másikat cáfolja.
Miért higgyek el ezeknek bármit is? :)
18/36 Sic Semper Tyrannis válasza:
Az kimaradt, hogy közben szajkózzák minden 2. reklámban, hogy a vakcina a megoldás mindenre.
Aha, ja, látom, tökre megold mindent.
19/36 anonim válasza:
De ne nekik hidd el, az orvosok, ápolók ugyanúgy nyögnek az idióta intézkedések miatt, mint mindenki más (lásd eü szolgálati jogviszony). Mégis arra kérnek mindenkit hogy vegyék komolyan a járványt. Kinek akarsz hinni, ha nem a hozzáértőknek, akik ténylegesen találkoznak nem is egy koronás, súlyos állapotú beteggel?
20/36 anonim válasza:
Mert nincs akkora járvány, mint amekkorát behazudnak. Érdekes, hogy valamiért nagyon be akarják oltani az embereket, de vajon miért érdekük? Agyon reklámozzák a vakcinát, mintha ez lenne az egyetlen megoldás, ami megment minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!