Háziorvoshoz illik menni mackónadrágban?
Figyelt kérdés
Én kb. mindenhova abban járok, ha csak elugrok valahova, mert kényelmesebb, mint egy farmer. Nagyon ki fognak nézni?2021. márc. 1. 16:53
11/15 anonim válasza:
Menjel. A haziorvos havi netto 400 000 huf-ot keres tisztan plusz a gyogyszerajanlok juttatasai stb. Plusz a kenopenzek.
Barmilyen ruhaban mosolyog hozzad,mert fejpenztvkap utanad.
12/15 anonim válasza:
Nem számít, milyen nadrágban mész, csak tiszta legyen.
13/15 anonim válasza:
Ne menj úgy, az nagyon ratyis.
14/15 anonim válasza:
Mi a párommal tangó nyíltnapra is abban mentünk. Igazából senkit nem érdekel hogy miben vagy, legfeljebb magában azt gondolja hogy "jaj de csöves".
15/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem ápolatlan, tuskó hatást keltene vki akárhol utcán mackónadrágban, de vannak kivételek, amikor érthető, pl. ha vkinek láthatóan fáj a lába, vagy olyan beteg, hogy alig kap levegőt, akkor értem, hogy miért nem tudott annyi energiát fektetni a megjelenésébe, hogy felvegyen egy normális nadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!