Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Háziorvoshoz illik menni...

Háziorvoshoz illik menni mackónadrágban?

Figyelt kérdés
Én kb. mindenhova abban járok, ha csak elugrok valahova, mert kényelmesebb, mint egy farmer. Nagyon ki fognak nézni?
2021. márc. 1. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%

Menjel. A haziorvos havi netto 400 000 huf-ot keres tisztan plusz a gyogyszerajanlok juttatasai stb. Plusz a kenopenzek.

Barmilyen ruhaban mosolyog hozzad,mert fejpenztvkap utanad.

2021. márc. 1. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem számít, milyen nadrágban mész, csak tiszta legyen.
2021. márc. 1. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj úgy, az nagyon ratyis.
2021. márc. 1. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Mi a párommal tangó nyíltnapra is abban mentünk. Igazából senkit nem érdekel hogy miben vagy, legfeljebb magában azt gondolja hogy "jaj de csöves".
2021. márc. 1. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
Megmondom őszintén, nekem ápolatlan, tuskó hatást keltene vki akárhol utcán mackónadrágban, de vannak kivételek, amikor érthető, pl. ha vkinek láthatóan fáj a lába, vagy olyan beteg, hogy alig kap levegőt, akkor értem, hogy miért nem tudott annyi energiát fektetni a megjelenésébe, hogy felvegyen egy normális nadrágot.
2021. márc. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!