Így gondoljátok ti is?
Egyértelmű hazugság ez a belseje a fontos duma, ezt én is így gondolom.Én bevallom, hogy vagyok olyan felszínes, hogy ha nem esetem a férfi kinézetre, onnantól kezdve nem is érdekel milyen belül, mert nem fogok rágerjedni.
A külsőt látjuk először, az kell megnyerjen, így nyilván az az első rosta. És nekem nem kell olyan pasi aki az én ízlésemnek nem felel meg. Hiába akármilyen hozzám passzoló lenne személyiségileg.
12: De honnét ismered a legtöbb embert?
Én talán ha 80 embert ismerek annyira, hogy beszélgettem velük ilyesmiről.
És meggyőződésem, hogy úgy működnek, mint nálad a kivétel.
A többiekről meg azt sem tudom, a világon vannak-e, ha nem lenne net, életemben nem hallottam volna olyan emberek létezéséről, ami szerinted a többség, tehát nem érint.
17: De akkor ha nekem 80-ból 80 belső alapján működött, attól gondoljam azt, hogy mindenki ilyen????
Van még van 8 mrd olyan ember, akit nem ismerek, és lehet mind az ellenkezője.
Azért annyi esze csak van mindenkinek, hogy tisztában van a reprezentatív minta fogalmával és avval, hogy az ő mintája nem reprezentatív.
Mér csak azért sem, mert ugyanabból a városból, ugyanabból a korosztályból, ugyanabból a rasszból való.
Pl. tudom azt is, hogy a emberek 0,00001%-a képes arra, hogy teljesítse azokat a tanulmányokat, amiket én, viszont az ismerőseim 100%-a közülük való. És ettől szerinted akkor minden ember képes rá?
Mért hiszed, hogy a te tapasztalataid átfedik a létezés teljes spekrtumát?
"Ha valakinek nincs szép mosolya, az hiába vigyorog, aki pedig külsőre nem vonzó és nincs megelégedve magával, annak nem lesz jó kisugárzása, mivel ők nem kapnak pozitív visszajelzéseket, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valakinek megnyerő kisugárzása legyen."
Te ezt írod, mégis 85%-os amit írtam. Ezek szerint mégiscsak van benne valami. #1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!