Így gondoljátok ti is?
1
A mosoly és kisugárzás mióta tartozik a személyiségjegyek közé? Mindkettő esetben a külsőről van szó.
A férjemben egyszerre fogott meg a kettő, nagyon tetszett a személyisége és a kinézete is, pillanatok alatt bele is szerettem. Azóta már rég nem így néz ki, mint ahogy megtetszett, de még mindig nagyon-nagyon szeretem.
Nem tudom, mi lett volna ha más külseje van amikor megismerkedünk. Könnyen lehet, hogy ugyanígy házasság, mert a hasonló személyiségünk miatt úgyis sok időt töltöttünk volna együtt. Szerintem az hogy külsőleg is tetszett legfeljebb katalizátora volt a szerelmünknek,nem a kiváltó oka.
5
Senki sem mondta, hogy a teljes külső, de hozzá tartozik.
#1 egyetértek. A kisugárzás, a tekintet: nem anyagi!
Szellemi erők - aminek következménye (lehet) a biokémia. A materialisták fel szokták cserélni az okot és okozatot.
Ott tévedsz, hogy azt gondolod, az emberek egyformák.
Hát, ha ez így volna, akkor minden ember hetero lenne például.
És attól, hogy te vágysz valakire vagy valamire, még egy másik férfinak az az ember nem lesz vonzó.
Az egyik ember imád zabálni, a másiknak meg terhére van és inkább praanaevő lesz. Az egyik ember imád bulizni, pörögni, a másik meg révülősámán szeret lenni a Fekete-tenger partján.
Az egyik embernek vonzó, ha valaki börtönviselt, a másik a 100 km-es körzetén kívül akarja tudni.
Mondjuk vannak vak emberek és ők is vonzódnak másokhoz.
"nemrég találtam itt egy kérdést, ami alatt annyi álszent ember válaszolt, hogy gondoltam kiírom, hátha itt már lesznek olyanok is, akik őszinték és reálisan látják a világot."
Meg ott is tévedsz, hogy valaki csak álszent lehet, nem lehet igaziból olyan, ami szerinted szent kategória.
Tehát jó emberek szerinted nincsenek, csak bűnösök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!