Ha valóban 230 ezren szavaztak a való világ legutóbbi párbaján,az azt jelenti hogy az emberek nagy része álszent,hazug, képmutató?
#19:
És abból, hogy "ingyévan", hogy a faxXxba jön a bevétel?
Nagyon naiv aki azt hiszi hogy egy műsort bármelyik csatorna is összehoz nulla nézettséggel.
Nekik kizárólag a profit számít, ha nincs érdeklődés egy adott műsorra, akkor nincs profit.
Hogy egy példát is hozzak, ez az oka annak is, hogy már sokéve nem csinálnak a csatornák szilveszteri műsort. Mert a felmérésekből pontosan tudják hogy nincs rá igény. Nem érné meg pénzt invesztálni bele.
Erre van, akkor is ha sokan tagadják, mert ez az egyetlen eszközük arra, hogy intelligensnek mutathassák magukat mások előtt.
21, esetleg a reklámidőből és a szponzorációból?
Többek között azok a cégek fizetik a műsor költségeit, akiknek a ruháit hordják a villalakók, és akiknek az üdítőivel teli van rakva a villa.
De azt gondoltam hogy ez mindenki számára egyértelmű.
Még az őskorban az SMS rendszerben is aprópénz volt az az összeg, ami a szavazásból bejött, soha nem erre épített a műsor.
Cuki mikor valaki írja hogy akár egymillió is összejöhet :D Egymillió forint az apró töredéke annak, ami egyetlen esti élő műsorra elmegy.
Majdnem 10 millioan vagyunk.
Hányat ismersz? max 300ismerösöd van akivel valoban volt/van valamilyen kontakt köztetek.
Tehát nem olyan,hogy követed twitteren vagy faxom tudja.
Nos tehát van több mint 9millio ember akivel soha nem beszéltél/nem fogsz beszélni. Na köztük van az a 230ezer.
Én szeretem nézni. Nagyon érdekes nézni egy olyan csapatot, ahol számomra tök ismeretlen dolgok alapnak számítanak. Mindig tanulok olyan kifejezéseket, amiket életemben nem hallottam pl.
Sőt engem érdekelne más felállás is ebből, idősebb emberekkel, vagy kifejezetten öregekkel. Olyan, amiben csak nők lennének, meg amiben csak férfiak. Én jogász vagyok, a barátnőm gépész mérnök, ő is szereti. A tesóm tanár, ő csak akkor nézi, ha rossz kedve van és el akarja terelni a figyelmét vele, de ő letagadja mások előtt, hogy nézi.
Én nem nézem, de a Hogyvoltos összefoglalókat szoktam olvasgatni.
Számomra érdekes, hogy milyen emberek ők, mert nekem nincsenek ilyen ismerőseim, kicsit kinyitja az echo chamberemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!