Ha egy férfi megüt egy nőt, az minden csak nem férfi?
Én a bárkit megütő embert elítélem. De! Rengeteg nő azzal takarózik, hogy ő nő, őt úgyse szabad megütni, aztán addig idegeli a férfit, sőt meg is üti, nyilvánosan megalázza, hogy elszakad a cérna és kap egy pofont. Nem szél dolog ez se, de ilyenkor a nő, aki az egészet kezdte, magát áldozatnak állítja be.
Barom van mindkét nemben. Jó lenne, ha inkább elválnának az ilyen emberek útjai, mielőtt megölik egymást.
Két nagy harctudású... Joe Rogan (a UFC kommentátora) is megmondta, hogy a női UFC bajnokokat egy átlagos, sportos, konditerembe rendszeresen járó, nem profi sportoló férfi simán padlóra küldi. Ez az igazság. Egy harcművész, küzdősportos nő esetleg egy elhízott, sose sportoló, nem túl elszánt férfitól tudja megvédeni magát, ha jó napja és szerencséje van.
A csontszerkezet, izomzat teljesen más a két nemnél. Én láttam már éjszakai szórakozóhely előtt utcán balhézó nőt, aki kb. az életével játszott, mert olyan alakokkal ordítozott. Nem volt veszélyérzete, mert Wing Chun kungfuzott. Aztán mellbe lökte egy kidobóforma ember nyitott tenyérrel, a nő csattant a földön és alig bírt felállni, pedig nem volt részeg. Meg volt lepődve és megszeppent kicsit. A valóságban nem úgy mennek a dolgok, mint egy küzdősport edzésen.
Red Vixen.
Ha mindkettőnek nagy a harctudása, akkor éppen az fogja eldönteni a dolgot, hogy melyikük erősebb. Persze ha beleszámoljuk a lehetséges segédeszközöket, akkor majdnem bármi lehet.
Egyrészt a fojtás szót nem ly-nal írjuk. Másrészt igazad van, a fojtás alapvetően biztonságos, ha a fojtást elengedik, miután az ellenfél elernyed, elájul.
És még egy nagyon fontos szempont: az ütésnek inkább van nyoma, ha bíróságra kerül az ügy, akkor nem néz ki jól, ha az egyik fél kék foltokkal van tele, akkor se, ha ő kezdeményezte a verekedést. Egyszerűen a hozzá nem értő emberek őt látják majd áldozatnak. Ha viszont amint lehet lefojtod az illetőt, akkor sokkal kevesebb külsérelmi nyomot hagysz. Itt persze nem a klasszikus két kézzel torokra fogó fojtásról beszélek (aminél kék-zöld ujjnyomok lesznek a nyakon), hanem az alkarral végrehajtott rear naked choke vagy guillotine choke technikákról.
MMA-ben, UFC-ben nem szoktak meghalni a harcosok, pedig rengeteg meccs fejeződik be ilyen technikákkal. Lehet hogy durvának tűnik, de valójában ez egy sokkal kíméletesebb technika, mint a kiütésig verés, rúgás.
Van egy probléma ezzel az egésszel;a nők is tudják magukról,hogy szeretik provokálni a férfiakat.Ez persze nem minden esetben van így,és nem is mindig ugyanúgy történik.Ha egy nő nem tudja máshogy levezetni a mindennapi feszültséget,mint a férfi rendszeres szadizásán,az elképzelhető,hogy kap egy nyakast.Egyik sem támogatandó dolog,csak hát attól még ez van.
Mielőtt valaki az áldozathibáztatással jönne;találkoztam már ok nélkül verekedős nővel,az volt a szerencséje,hogy szándékosan ütöttem neki mellé,és akkor megszeppent,többet nem csinálta.Ezt már szép szóval nem lehetett megoldani.De amelyik nőt csak úgy megütik,vagy megerőszakolják erőfölénnyel visszaélve,azokat én is sajnálom.Tehát a kérdésre válaszolva,ezeket nem nevezném férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!