Ha egy férfi megüt egy nőt, az minden csak nem férfi?
Bárkit megütni ok nélkül patkányság. A családon belüli erőszak is emiatt az. Nekem annyi külömbség lenne, hogy ha tudom, hogy a támadó fél gyengébb, akkor nem adok bele mindent, megpróbálom lefogni meg ilyenek. Ha egy gyengébb ember megüt, akkor előbb próbálnám kigáncsolni, elkapni a nyakát, kifolytani, minthogy egy ütéssel potenciálisan nehezen gyógyuló sérülést okozzak. Ha nem tudom, hogy gyengébb, akkor mehet ami kifér. Ha tudom, hogy erősebb nálam, akkor jöhetnek a segédeszközök.
De amúgy ha egy nő megüt egy férfit, ő pedig nem csinál semmit, az emberek szintén megbélyegzik, hogy mekkora papucs. Úgyhogy az sem jó, ha csak áll az illető és összekuporodik.
#12 hülyevagy a kifolytás károsabb mint leütni valakit a picsába.
Egy kiszámíthatatlan,nem hiába van annyi folytásos szexbaleset, kettő... ...csipke bokor vessző.
Mondjuk az ismeretségi körömben, főleg gyerekkoromban fele-fele arányban voltak agresszív, alkesz, erőszakos nők és férfiak a környékünkön.
Volt agresszív, egyetemen is tanító programozó faszi, aki milliókat keresett már akkor, de verte, terrorizálta a családját. Pedig nem is ivott.
Volt olyan család, ahol mindkét szülő ivott, verték egymást, végül anyuci a konyhakéssel leszúrta apucit. Nem önvédelem volt, ment is börtönbe, a két fia meg nevelőintézetbe.
Aztán volt olyan család a környéken, ahol a nő volt egy hárpia, agresszív, ordítozó barom. A férj meg szégyenkezett, tűrt, majd végül elköltözött egy külterületi fűtetlen kerti házba a fiával, mert már nem tudtak elviselni a anyucit. Anyuci meg elkótyavetyélte a vidéki panellakásr (számlákat nem fizetett, adósságokat halmozott fel), majd hajléktalan lett Budapesten, mert ennyi esze volt.
Tapasztalatom szerint mindkét nemben vannak nemnormálisok.
Egy fojtófogás (fojtás, nem ly!) sokkal kíméletesebb, mint egy ütés. Ha nem fojtod 5 percig, csak amíg elájul, akkor semmi baja nem lesz. Csak hát ehhez jól kell tudni alkalmazni a rea naked choke nevű jiu jitsu technikát. Nem eltörni a gégét, csak pár másodpercre elszorítani a nyaki verőeret. És amit elernyed az illető teste, elengedni.
A baj akkor következik be, amikor percekig szorítják az illető torkát vagy eltörik a gégeporcot vagy sérti a gerincvelőt.
De ütéssel hamarabb meg lehet ölni egy embert véletlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!