Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy férfi megüt egy nőt,...

Ha egy férfi megüt egy nőt, az minden csak nem férfi?

Figyelt kérdés
Tény, hogy ez a 21. század és nemi egyenjogúság van de attól fizikailag még mindig a női nem számít gyengébbnek míg a férfi erősebbnek. Tehát, ebből a szempontból amelyik férfi fizikailag bántja a gyengébbik nemet az gyávának nevezhető?

2021. febr. 25. 23:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Előzőhöz:És talán még az is közrejátszik ebben,hogy Édesanyámat rengetegszer láttam mikor apám ütötte verte,és ezért undorodom is az erőszaktól,főleg ha arról van szó amikor egy erősebb ember bántalmaz egy gyengébbet.
2021. febr. 26. 01:08
 12/27 anonim ***** válasza:
89%

Bárkit megütni ok nélkül patkányság. A családon belüli erőszak is emiatt az. Nekem annyi külömbség lenne, hogy ha tudom, hogy a támadó fél gyengébb, akkor nem adok bele mindent, megpróbálom lefogni meg ilyenek. Ha egy gyengébb ember megüt, akkor előbb próbálnám kigáncsolni, elkapni a nyakát, kifolytani, minthogy egy ütéssel potenciálisan nehezen gyógyuló sérülést okozzak. Ha nem tudom, hogy gyengébb, akkor mehet ami kifér. Ha tudom, hogy erősebb nálam, akkor jöhetnek a segédeszközök.

De amúgy ha egy nő megüt egy férfit, ő pedig nem csinál semmit, az emberek szintén megbélyegzik, hogy mekkora papucs. Úgyhogy az sem jó, ha csak áll az illető és összekuporodik.

2021. febr. 26. 01:16
 13/27 anonim ***** válasza:
6%
Ez ma már leginkább a bátor kiállás jele. A femináci férfielnyomás elleni lázadás.
2021. febr. 26. 02:31
 14/27 anonim ***** válasza:
35%

#12 hülyevagy a kifolytás károsabb mint leütni valakit a picsába.

Egy kiszámíthatatlan,nem hiába van annyi folytásos szexbaleset, kettő... ...csipke bokor vessző.

2021. febr. 26. 02:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az ismeretségi körömben, főleg gyerekkoromban fele-fele arányban voltak agresszív, alkesz, erőszakos nők és férfiak a környékünkön.

Volt agresszív, egyetemen is tanító programozó faszi, aki milliókat keresett már akkor, de verte, terrorizálta a családját. Pedig nem is ivott.

Volt olyan család, ahol mindkét szülő ivott, verték egymást, végül anyuci a konyhakéssel leszúrta apucit. Nem önvédelem volt, ment is börtönbe, a két fia meg nevelőintézetbe.

Aztán volt olyan család a környéken, ahol a nő volt egy hárpia, agresszív, ordítozó barom. A férj meg szégyenkezett, tűrt, majd végül elköltözött egy külterületi fűtetlen kerti házba a fiával, mert már nem tudtak elviselni a anyucit. Anyuci meg elkótyavetyélte a vidéki panellakásr (számlákat nem fizetett, adósságokat halmozott fel), majd hajléktalan lett Budapesten, mert ennyi esze volt.

Tapasztalatom szerint mindkét nemben vannak nemnormálisok.

2021. febr. 26. 03:16
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

Egy fojtófogás (fojtás, nem ly!) sokkal kíméletesebb, mint egy ütés. Ha nem fojtod 5 percig, csak amíg elájul, akkor semmi baja nem lesz. Csak hát ehhez jól kell tudni alkalmazni a rea naked choke nevű jiu jitsu technikát. Nem eltörni a gégét, csak pár másodpercre elszorítani a nyaki verőeret. És amit elernyed az illető teste, elengedni.

A baj akkor következik be, amikor percekig szorítják az illető torkát vagy eltörik a gégeporcot vagy sérti a gerincvelőt.

De ütéssel hamarabb meg lehet ölni egy embert véletlenül is.

2021. febr. 26. 03:22
 17/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem se férfihez méltó egy nőt megütni, főleg ok nélkül. De most nőként kérdezem, mi meddig mehetünk el? Mert van amikor a nő provokál, nem is akárhogy, akkor azt a férfinek el kell tűrnie? Esetleg, a nő emel kezet a férfira és nem önvédelemből, hanem mert éppen olyanja van? Tudom ez a ritkábbik eset, de van ilyen is, és van, hogy a nő provokálja ki az erőszakot, majd "áldozatként" szalad mindenkihez.
2021. febr. 26. 08:34
 18/27 anonim ***** válasza:
81%
17, szerintem ugyanaddig mehetünk el, ameddig a férfiak. Tettlegességig semmiképpen. Sem mi, sem ők.
2021. febr. 26. 08:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért függ ez helyzettől is. Ha például az a nő kiprovokálta, vagy esetleg először a nő ütötte meg a férfit, sőt akár tovább ütlegelte, akkor a férfi kvázi önvédelemből ütött vissza, így nem hiszem, hogy hibáztathatnánk érte. Nyilván az más eset, ha valaki "csak úgy" bántalmaz egy nőt, mert miért ne... Az olyanok eláshatják magukat. És ez fordítva is igaz, mert egy nő sem bántalmazhat egy férfit "csak úgy".
2021. febr. 26. 09:58
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
Nő vagyok, de szerintem nincs vele gond ha bárki bárkit megüt, ha megérdemli az illető!
2021. febr. 26. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!