Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jelentette fel? Miért...

Miért jelentette fel? Miért tett ilyet? Miért ilyen rosszindulatú?

Figyelt kérdés

A testvéremmel nagyon jó volt a viszonyom, de ma azzal akart nekem dicsekedni, hogy megtudta XY-ról, hogy feketén dolgozik és feljelentette.

Egyből kiakadtam. Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen? Semmi de abszolút semmi köze az illetőhöz, lényegében ő alig ismeri (lehet hogy kétszer találkozott vele életében és csak hírből ismerheti). Jön nekem mindenféle nagy érzelgős dolgokkal hogy a pasas nem fizet adót és ez milyen dolog stb. Nem tudom mi köze hozzá... Miért kell irigységből, rosszindulatból valakinek ártani csak úgy...

Azt hiszem örökre megromlik most a kapcsolat köztünk, ma ki is dobtam a házamból, még mondtam neki hogy az én házam én nincs helye gerinctelen besúgóknak és mindenlébenkanál rokonoknak...

Miért tehette? Mit lehet tenni most?

2021. febr. 25. 23:43
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

30

Mert egy rosszindulatú irigy proli vagy :)

És ezt nem bántásból mondom, csak gondolkodj el rajta. Kíváncsi vagyok hogyha orvos lennél akkor is így gondolnád-e.

Az állam annyit lop így is az emberektől, hogy nem azon pár bankjegyek fog múlni...

2021. febr. 28. 09:13
 32/56 anonim ***** válasza:
Pfffffff 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. febr. 28. 09:25
 33/56 anonim ***** válasza:

Én pl. Aki fizeti a tb-t nem vehetek igénybe egy tb támogatott kezelést/ műtétett stb. Nem feküdhetek be, mert nem kapok kenyerer vagy anyám alól a szaros pelenka nem lesz cserélve mert az orvosnak, nővérnek nem tudok több száz ezret adni " hálából"

Holott erre esküdött fel? Meg amúgy is degeszre keresik így is magukat... Nehogy azt hidd minimálbéren vannak idióta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Megnézhetjük együtt a rokonomnak a bérpapírját 🤗🤗🤗🤗 örülnék ha a negyede lenne az én fizetésem

2021. febr. 28. 09:28
 34/56 A kérdező kommentje:

33

Kicserélik,nyugodj meg. Csak nem anyád lesz az első,akihez odarohannak. Ez van, ilyen az élet.

Az eskü... Azért esküdött hogy dolgozhasson. Nagyon jól tudom hogy nincsenek minimálbéren. Feleségem orvos, úgyhogy tudom mi a helyzet. De ezt nem azért adják, hogy kisegítsék csóró embert, hanem hogy előjogokat vásároljanak maguknak az emberek. Nem becsületes dolog, nem etikus dolog, de ez van, az élet nem rózsaszín. Az egész világon így van: aki megkapja a kiskaput, az jól viszi. Aki nem, az boldogul ahogy tud.

Idiótának pedig nevezd a rokonaidat esetleg.

2021. febr. 28. 09:57
 35/56 anonim ***** válasza:

Te vagy egy benyöpösödött vén fac aki nem látja a fától az erdőt. Milyen előjogok ugyanmár!

Lehet nem anyám lesz az első akihez rohannak,de nem is ezen volt a hangsúly.

Tipikusan a te mindent tudsz a többi a hülye. Ha a feleséged orvos akkor javaslom vizsgáltasd ki vele magad

2021. febr. 28. 10:13
 36/56 A kérdező kommentje:

35

Nem vagyok begyöpösödött és vénnek sem tartom magam. Milyen előjogok? Pl hogy többször ránézzenek a betegre, teljesítsék a kéréseit, előre vegyék a vizsgálatokkor illetve amikor tisztálkodásról van szó.

Miért vizsgáltassam ki? Te jöttél ide hülyeségekkel kötekedni, mintha te lennél a nagy Messiás.

Én nem tudok mindent de van rálátásom a világra.

2021. febr. 28. 10:22
 37/56 anonim ***** válasza:

Pont erről van szó!

Pénzt kell adjak, hogy egyáltalán foglalkozzanak vele! Közben meg fizeti élete végéig a tb-t!

Ezt alapból pénz nélkül is megkéne csinálni! Tudod? Nem.. találj ki erre is valami banális f@szságot kérlek!

Azért ugye ezt a kommented elolvasod mégegyszer és rájössz hogy nekem volt igazam....

2021. febr. 28. 10:31
 38/56 A kérdező kommentje:

37

Így is úgy is ellátják. Csak nem biztos hogy elsőnek.

Meg KÉNE. És kJ csinálja meg neked anélkül? Ébredj fel, 21 században élünk, a korrupció virágzásának korában. (sajnos, de ezek tények)

Nem, nincs igazad. Vagy alkalmazkodik az ember a világhoz vagy elbukik. Ennyi

2021. febr. 28. 10:36
 39/56 anonim ***** válasza:

Értem szóval fizetem a tb-t de majd egy hét múlva kiszedik a szart alólam :) csak akkor szedik ki 2 órán belül ha kap vaskos borítékot

Áááhhháá így minden világos ;)

2021. febr. 28. 10:42
 40/56 A kérdező kommentje:

39

Nem épp, de nagyjából ez a helyzet. Az ápolónő nem érdekli, mit fizetsz az államnak. Neki mit fizetsz. Nyugi, még aznap tisztába tesz de általában az emberek szeretnek tisztában lenni, s ezért adnak egy kis összeget (egy kávéra valót) amiért jön és elsőnek rendbetesz, s csak azután megy a másikhoz. Ennyi.

Persze vannak olyanok akik ambícióból nem adnak, s aztán sírnak hogy nincsenek ellátva.. ez van.

2021. febr. 28. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!