Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Drogériákban miért ilyen...

Drogériákban miért ilyen bunkók a pénztárosok?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztem haza külföldről és egyre többször feltűnik, hogy drogériákban és kisebb boltokban rendesen felháborodnak az eladók, hogy kikell szolgálniuk, pedig nem vagyok bunkó senkivel, mindig odafigyelek, hogy kedves és illedelmes legyek.

Például ma is egy rossmannban úgy kellett kérni, hogy valaki kiszolgáljon és nem hogy elnézést kért volna, még az eladó háborodott fel, hogy én mit képzelek magamról.

Ahogy észrevettem ez a viselkedés szinte mindig 25-35 év közötti nőkre jellemző. Azt gondoltam volna ez a korosztály már értelmesebb, kedvesebb és emberibb környezet megteremtésére törekszik.

Volt egy eset pár hete, mikor könyvesboltban segítséget kértem, erre segítség helyett csak gúnyos megjegyzéseket kaptam, szintén egy fiatal hölgytől.

Miért ilyen rosszindulatúak vagy egyáltalán mi bajuk van? Hogy kell kérni vagy mit kell mondani ebben az országban, hogy normális kiszolgálást kapjak?

2021. febr. 25. 20:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sajnos igaza van annak a válaszolónak, aki azt írta, hungarikum. Az átlag magyar tényleg egy frusztrált bunkó.

„Miért ilyen rosszindulatúak vagy egyáltalán mi bajuk van? Hogy kell kérni vagy mit kell mondani ebben az országban, hogy normális kiszolgálást kapjak?”

Frusztráltak, önbizalomhiányosak, unják a munkájukat etc. Néha bemegyek a szomszéd város dohányboltjába.

érdekes módon a két 50 körüli pénztáros normális, a 25 év körüli libák meg az a tipikus „alig akarok köszönni, az előtted lévővel flörtöl, nem érek rá” típus.

Egyébként tényleg általános, a környékünkön a legtöbb boltban van ilyen „nem értek semmihez, dühös vagyok világra, mert itt kell dolgoznom” típusú észlény.

2021. márc. 22. 13:36
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem akarok bunkó lenni, de egy fiatal nőnél tényleg aztán akármi lehet.

Lehet, hogy nem vagy elég jóképű, nem vagy szimpi neki. Meg van sértődve, hogy ilyen helyen kell dolgoznia.

2023. febr. 22. 20:00
 33/33 anonim ***** válasza:

4:

Gondolom, egy kissé frusztrált, nem túl eszes bolti dolgozót tisztelhetünk személyedben.

"Nem kötelező kérni, ki kell nyitni a szemed, és megkeresni amit akarsz. "

Igen, majd 20 percig fogok keresgélni, nehogy megzavarjam a 8 elemis flegma agyhalott pics@t a nagy munkában :D Vicces vagy te, tudod, az én időm is drága.

"ráadásul a sok ember, még a legjobbfej dolgozó energiájat is leszívja,és egy idő után (hónapok, évek) elege lesz már az emberekből...."

Ehhez nekem vásárlóként mi közöm? Nem kötelező boltban dolgozni, el lehet menni gyárba is. Vagy tanulni kellett volna.

júl. 5. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!